VELKOMSTGAVEDRYSS

Min første blogg startet jeg under skråtakene i et kollektiv jeg bodde i Bergen i 2006. Jeg visste knapt hva en blogg var, og kalte meg «Lille Tullim», etter kallenavnet jeg hadde som liten, skrev om helt hverdagslige ting som at jeg hadde spist smash til middag og andre studentlivrelaterte trivialiteter. Etterhvert flyttet jeg til Oslo og startet Think tank, som har vært mitt lille blogghjem siden 2008.

Nå vil jeg prøve en ny bloggportal, og håper å se både gamle kjente og nye bloggvenner hos meg her på Marsipan og smilefjes. Håpet er at bloggen skal romme min hverdag og det som rører seg i den. Vi holder på å pusse opp et gammelt hus, og når vi er på plass i drømmehjemmet om noen måneder kommer nok blogginspirasjonen til å sprute og jeg kan endelig skrive om det jeg lengter etter: interiør, matglede, hjemmekos og hverdagsgleder. Hverdagsgleder har vi der vi bor nå også, men frem til vi har kommet oss vel i hus bor vi i en liten kjellerleilighet, og bloggen kan dessverre bære litt preg av det.

For å ønske dere velkommen hit, har jeg, i samarbeid med butikken og nettbutikken FRYD, lyst til å drysse noen gaver over dere. På min gamle blogg hadde jeg verdens flotteste bloggvenner som støttet med oppmuntrende ord og fine hilsener, og kanskje får jeg disse med meg over på min nye blogg? Dere fortjener å settes pris på.

 

Første gave er en fargefrodig og fin toalettveske fra danske Aspegren og en deilig olivensåpe fra Artalep. Jeg har samme toalettveske selv, og den rommer masse, tåler vann (kan håndvaskes etter eventuelle uhell med rougeboksen..egenerfart!) og pynter opp på badet. Såpen lukter herlig av naturlige ingredienser, kan brukes som ansiktsmaske og sies å hjelpe mot møll i klærne hvis den legges i klesskapet. Kan være verdt å vite!

Den andre gaven består av to små bokser te fra Kusmi, sweet love og spicy chocolate, en teboks fra Green gate og søte engleservietter fra Maileg.Den tredje gaven er såå søt og passer til den som kjenner en liten gutt eller jente. De kommer helt sikkert til å elske den lille fyrstikkesken med to små hvilende tvillingmus. Og det er lov for voksne å like den også. Fyrstikkesken er så fin i seg selv, at kanskje mor skal få beholde esken, mens barna tar musene? I tillegg får vinneren en minivimpelrekke fra Maileg, som pynter fint opp på et barnerom eller gir et lite fargekick til kjøkkenet. 
GAVEDRYSSREGLER
1. lodd= Kommentere på dette innlegget
1. lodd= Legge deg til som følger av Marsipan og smilefjes
1. lodd= Like FRYD på facebook 
1. lodd= Linke til dette gavedrysset på egen blogg
   Dere kan altså få fire lodd til sammen, skriv i kommentarfeltet nedenfor hvor mange lodd dere tar. Dere som ikke har blogg er hjertelig velkomne til å være med, bare skriv mailadressen deres i kommentarfeltet, slik at jeg kan kontakte dere.
Trekning 14. desember!
GOD UKE OG HJERTELIG VELKOMMEN HIT

Comments

 1. says

  Jeg ble (ifølge bloglovin) din første følger via bloglovin;) Det må vel kvalifisere til ett lodd :-)

  Ellers så liker jeg FRYD på facebook og legger igjen en kommentar, så det blir 3 lodd :-)

 2. says

  Det er klart jeg vil følge deg! Gleder meg til å få litt inspirasjon fra et gammelt hus. Trenger å få litt ekstra energi slik at jeg blir ferdig med våre hus :-) Jeg synes du er tøff som flytter til et nytt sted :-) Vet av erfaring at det er både flott og litt sårt. Tar 2 lodd, legger meg til som følger her :-)

 3. says

  Jeg liker meg her inne allerede, og er sjeleglad for at du blogger igjen. <3

  Jeg tar tre lodd, for facebookliking, kommentar og følging :)

 4. says

  Jeg har fulgt Think Tank siden du gikk gravid med nr. 1, og har likt bloggen veldig godt! Regner med at jeg kommer til å like meg like godt her inne også 😉

  Jeg tar også tre lodd, for kommentar, følging og liking på facebook!

 5. says

  Nei harusettagitt!? Sjå herj :)
  Jeg skal følge deg like nidig her, basta bom! det er et løfte! :)

  Vil du gjøre slik at «normale folk» (som meg..hoho) kan skrive kommentar med navn og nettadresse?

  Katrine di <3

 6. says

  Hei Marthe!
  Jeg er veldig glad for at du har flyttet til blogspot – litt letter å kommentere hos deg da, og på blogg.no ble bildene ofte borte, og det var litt irriterende.
  Jeg vet alt om å flytte til ett nytt sted – men det som er så flott for deg er at du har en (etter som jeg forstår) en toppers svigerfamilie der du er nå, og det er gull verdt.
  Gler meg til å lese mer om oppussingen/renovering og andre sprell fra din kant :-)
  Og ja, ikke minst, gratulerer med ny blogg – dette blir bra.
  Jeg trekker 4 lodd!!
  Klem, og ha en fin førjulsuke :-) Sølvi

 7. says

  Gratulerer med ny blogg! Legger meg selvsagt til som følger med en gang:)

  Og så gavedryss da :) Jeg tar 2 lodd.

  Ha en fin ukesstart!
  klem, Maren

 8. says

  Jeg er med!! Tar 3 lodd, hvis føging på bloglovin teller(har nemlig ikke blogg lenger selv), Supert at du blogger igjen altså! Vi følger deg er på Toten! Hører jo masse om deg gjennom Katrine, så føler jo nesten at jeg kjenner deg litt! hehe.. Rart det der altså!

  Ha en fin advenstid!!!

  Klem Kristine

 9. says

  Hei du! Klart jeg vil følge deg på den nye bloggen. Har allerede lagt deg til på bloggrollen. Vil selvfølgelig også prøve lykken i gavedrysset, og tar 3 lodd. 😉 Ha en strålende uke!

 10. says

  Jeg er så glad for at du blogger igjen! Har fulgt med lenge :) Nå er jeg følger på den nye bloggen og går for 2 lodd i trekningen. Kjempefine premier! Håper på vinnerlykke! Fin desember til deg og dine! Lill Therese

 11. Anonymous says

  Jeg har fulgt deg på «Think tank» og skal fortsette med å følge deg her!
  Du skriver så flott :)
  Og så fine gaver du byr på!

  :)Marit

 12. says

  Kjære søte Marthe! Gratulerer med den nye bloggen din :)
  Dette skal bli den første gangen at jeg slenge med med på et gavedryss. Spennende! Jeg har lagt meg som følger (=2 lodd).
  Gleder meg å lese mer i denne bloggen.
  Storklem, PillePalle (litt sliten for tiden)

 13. says

  Juhuu, jeg følger selvfølgelig med deg over hit på blogspot! Gleder meg til å lese flere fine tanker fra deg :) Klem fra AM

 14. says

  Great minds think alike, vet du! Jeg er til og med såpass skærp at jeg har regnet med frem til hele fire lodd; Én kommentar her, liker Fryd på Facebook, følger deg på Bloglovin´ og har just nu skrevet om ditt herlige åsyn på bloggen min! Full pott på Fransa!

  Jeg gleder meg så masse til å lese mer og se mer når dere kommer i orden der borte i vest. Du inspirerer meg jo voldsomt – både som venninne og som blogger, og jeg er så GLAD for at du igjen har valgt å la fingrene fly over tastaturet i ny og ne!

  Du er god du, krokfinger klokkearm.
  Mange klemmer fra Frøken Fransen

 15. Hanne H says

  Hei.

  Jeg har fulgt deg siden før bloggpausen og ble så glad for at du kom tilbake, nå gjelder jeg meg til å følge deg videre her på bloggen! Driver med oppussing av drømmeleilighet, hvor ALT må gjøres, gleder meg til å følge deres kjempeprosjekt, det kommer til å bli så bra!

 16. Anonymous says

  Dette vil jeg jo gjerne være med på! Og jeg følger deg over på ny bloggportal, liker så godt det du skriver! Ha en fortsatt fin kveld, jeg gleder meg til neste innlegg! Hilsen fra Eline

 17. Siv says

  Hei! 3 lodd på meg;Facebook, følger og Fryd hadde eg allerede som «liker». Kjempefin blogg!

 18. Anonymous says

  Blir selvfølgelig med over, og gleder meg til å følge på ny blogg :)
  3 lodd til meg!
  ingridengh at hotmail.com

 19. says

  Klart jeg følger deg videre her, og er gjerne med på trekningen.
  Skriv meg ned med 4 lodd, det er en glede :)
  Håper dere har en fin adventstid.
  Gleder meg så til å se huset etterhvert som det tar form.
  VI har og kjøpt et gammelt hus som skal settes i stand,
  spennende :)

  God blogjuleklem

 20. says

  Gratulerer med ny blogg, Marthe (og resten av folket)! Trenger da ingen gaveforlokkelser for å følge deg videre! Men slenger meg gjerne på, og tar med det tre lodd.

 21. says

  Snakker om flott give away!
  Og gratulerer så mye med ny blogg:) Har fulgt deg på Tink tank leeenge, og er glad du er tilbake i bloggland igjen! Du skriver godt:)

  4 lodd til meg takk, og jeg føler virkelig de to små musene roper etter å flytte inn hos meg og ungene;)

 22. Maria says

  Hei snuppa. Det blir nok BERRE tre lodd på meg. Hadde eit par bloggar, men dei var mest pga. studiar. Ikkje mykje aktiv der no lengre… Flirer alltid når eg tenkjer på at eg har 10 stp. i «Sosiale medier». Har ikkje vi alle det på ein måte, mtp. Facebook, blogg og alt anna vi gjer som er sosialt på nett? Jaja, gler meg til å følgje den nye bloggen din. Ha ei flott veke!

 23. Anonymous says

  Gratulerer med ny blogg! Gleder meg til å følge deg videre. Er med på 2 lodd.

  anettern at hotmail.com

 24. says

  Heisan Marthemor
  Velkommen over til blogspot og gratulerer med ny blogg! Dette fant jeg ut da jeg tittet innom Tullefrans i går.
  Og du… det kom en neonfarget sak i posten i går. Sender deg en mail!
  Jeg har lagt meg som følger og så klorer jeg ned noe om din herlige blogg i mitt neste innlegg på bloggen.
  Fiiine ting du skjemmer bort leserne dine med!
  Her er det enda ikke blitt helt lyst og jeg sitter med steltonkanna full av kaffe og skal gjøre noe jobb.
  Ha en strålende dag, søte Marthe!
  Klemmer fra Kaspara

 25. says

  Jeg har smuglest bloggen din en god stund, med både smil og munnen og gåsehud på armene. Det er jo ikke til å unngå å bli glad av det fine du skriver :) Adder deg på bloglovin med en gang :)

 26. says

  Ja fine du, ja til fin ny blogg! Og siden min «blogg» ligger brakk og død får jeg ikke hentet inn flere enn 3 lodd denne gangen. Vit at jeg heier på deg, vit at jeg synes du er helt fantastisk! Og vit at jeg gjerne neste år stikker innom Stryn på min planlagte Norgesturné. Så håper jeg du slipper meg inn, i kjeller eller i hus 😉

  Mange gode klemmer, Rebecca :)

 27. says

  Hei, blir med deg videre jeg. Gratulerer med ny blogg og det blir gøy å følge deg videre. Jeg vil ha to lodd: følger og kommentar.

 28. Anonymous says

  Hei Marthe

  Jeg har fulgt med på bloggen din think tank leenge….kommenterte vel der for noen år siden etter at du hadde kjøpt et bord på loppemarked på Løren som jeg hadde sett på. Synes bloggen din har vært så koselig å lese og ble veldig trist når du tok pause…..men desto gladere når jeg plutselig oppdaget at du var tilbake igjen. Gleder meg til å følge deg videre så bygdejente :)

  😉 Kjersti

 29. says

  Velkommen til blogspot, og gratulerer med ny fin blogg! Og så fint navn da gitt <3 Og et sånt gavedryss vil jeg så absolutt være med på, to lodd på meg! :)

 30. says

  Hei! Jeg er en av dine mange «anonyme» blogglesere. Har ikke lagt igjen spor tidligere, men jeg savnet bloggen din når du hadde pause og liker veldig godt at du er tilbake! Og gratulerer med ny blogg! Jeg vil gjerne ha to lodd i trekningen om de fine gavene. :)

 31. says

  Hurra for ny blogg!!!
  Også så fint at du kom inn i blogspot-gjengen du og; det kan jeg like!

  Jeg tar meg den frihet å slenge meg på lotteriet og satser på at du ikke har en sånn «du kan ikke ha spist sushi med bloggeieren, ha sett datteren til bloggeieren gulpe eller ledd til du har tisset på deg med bloggeieren om du vil være med på denna konkurransen-regel» (som jeg har sett at en del andre bloggere har).
  Fire lodd slenger jeg med meg; man er da ikke beskjeden!

  Nå sender jeg deg en sms for jeg savner deg!

 32. says

  Åjåj, dette virkar som ein spennande blogg! Kjekt å få innblikk i oppussing.. Eg byrjar berre å drømme meir og meir om mitt eige hus, no som eg er blitt student og «vaksen»… :)

 33. says

  Da ble det riktig mhp følgere :-) La meg til uten at noen så det det til å begynne med…. Ha en super dag!

 34. says

  Heia!
  Følger deg veldig gjerne i ny blogg, og hiver meg samtidig inn i konkurransen med to lodd:)
  Fin fredag til deg! Klem fra Borghild:)

 35. says

  Hei!
  Så spennende blogg! Gleder meg til å følge den videre. Legger deg til i bokmerkene mine også sammen med de andre fiiine bloggene. :)
  Kjempefine premier også. Jeg er med med 3 lodd.
  Ha en super helg!

 36. says

  Hei!! Fulgte med på den forrige bloggen din, og ble veldig glad da jeg så du har starta opp igjen :) Legger meg til som følger og trekker 2 lodd! Ha ei fortsatt fin førjulstid! ¤R¤

 37. says

  hei hei. bloggen din er helt ny for meg, men jeg liker veldig godt det jeg ser og leser så langt – så jeg skal så absolutt følge med videre. gleder meg til å følge med på utviklingen av huset deres. Og klart jeg vil være med å prøve vinnerlykken, 3 lodd på meg takk.
  klem hilde

 38. Anonymous says

  Så gøy at du er tilbake igjen!!
  Fant deg takket være kaspara;)
  Tar 2 lodd jeg da….;)

  Hilsen -Irene- uten blogg, men en svoren bloggleser:-)

 39. says

  Ja eg er gjerne med,3 lodd på meg,lagt meg til som følger,trykt liker på fryd på facebook og komentert her:)Fant hos Kaspara eg og:)Legger deg også til i bloggen min,håper det er greit:)

 40. says

  Ååå! Nå kjente jeg hvor mye jeg har savna å lese Thinktank! Velkommen tilbake! :) jeg snapper to lodd og GLEDER meg til å se utviklingen på huset og hverdagen i Styn.

 41. Hildegunn says

  1 lite lodd til meg! Skulle hatt et til, men greier ikke å finne ut åssen jeg følger deg. Så jeg følger deg på den manuelle måten og klikker innom titt og ofte! God førjulstid, Marthe :)

 42. says

  4 lodd! Kommentar, har lagt meg til som følger, liker fryd på facebook og linker til konkurransen på egen blogg! :) Krysser fingrene!

 43. Nora says

  Jeg tar et lodd, og følger deg videre med glede. Jeg blir glad av hvert eneste innlegg. Du blogger så flott!

 44. says

  Hei!
  For en fin blogg du har! Mange flotte bilder som inspirerer =)
  Jeg ville bare tipse deg, i og med at jeg ser ca. hvilke type stil du har, om Doy Doy og Tiralla =) De syr barneklær som er helt spesielle til en fornuftig pris! Vanligvis ville jeg ikke ha kommentert på denne måten, men det var for synd å ikke nevne dem til deg =)

  Ha en strålende jul, og lykke til i huset!! =)

 45. says

  Jaaa jeg vil veldig gjerne være med og jeg gleder meg til å følge bloggen din videre. 2 lodd til meg. Ha en flott adventstid videre. Klem fra Thora.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *