Nå er den her!

Da kan jula bare komme

Du vet det har snødd masse når det går snøras fra bilen din og du blir glad for å se registreringsnummeret igjen. Og all denne snøen kom på ett døgn. Når vi legger oss om kvelden sniker det seg et et mykt lys inn gjennom vinduet. Alt blir lysere og lettere med litt snø. Og nå kan jula bare komme.

Husk mitt og FRYDs gavedryss i innlegget under her. Trekning 14. desember.

Comments

 1. says

  Ååh, nå smelta snøen hjertet mitt. Hihi, ordspill sa du?!;) Så utrolig fine bilder, og så nydelige kongler! Jeg var på konglejakt i dag, men jeg fant ingen slike fine. Det daler ned snø utenfor hos oss i dag også, det er rart med det, man får en sånn ro i seg når det er snø i desember, julefred <3

 2. says

  Se a! Så mykji snø!
  Det snør faktisk i Oslo just nu, men jeg vil tro den ligger bedre hos deg (og på mitt fremtidige bosted i Hakadalen) enn det gjør her.
  Men vi er jo ikke negative; snø er snø og jeg liker det!
  Og skikkelig fine bilder! Du burde melde deg på konkurransene som den nye fotosiden til Stine har du! Fine premier på gang!

  Nei, NÅ skal jeg sende en sms. Skrev det i forrige kommentar og, men måtte bare kommentere litt til først.

  Du er pen!

 3. says

  SÅ nydelig! Jeg lengter sånn etter at verden er dekket med det mjuke fine snøteppet! I dag kom det noen fnugg her, så jeg løp ned trappene og hoppa ut døra og snuste opp i lufta. Så det kan mer enn gjerne være kritthvitt i hele Oslo når jeg våkner i morgen, hihi.

 4. says

  Yay, det snør her også! Da jeg kom ut fra jobben akkurat lavet det ned – store myke snøfnugg som fortsatt satt i håret etter å ha gått tre sett med trapper og låst meg inn hjemme. Herlig!

 5. says

  Jeg sitter med et smil så bredt, og tårer så våte nå. Jeg skulle ønske jeg kunne løpe til Stryn å gi deg verdens varmeste og beste klem, en sånn kommentar fortjener virkelig det. Tusentusentusen takk, jeg er så uendelig glad for at du er tilbake i bloggeverdenen, det er ingen tvil om at jeg har savnet deg <3

 6. says

  Hei på deg, så koselig at du har begynt å blogge igjen, jeg kom tilfeldigvis over deg i dag, og husker jo godt den gamle bloggen din. Gleder meg til å følge deg videre, finfine bilder du har;)) Blogghilsen fra Wilhelmines blogg

 7. says

  Heisann :)
  Eg fekk så lyst til å ta turen innom her etter å ha lese tilrådinga frå Kaspara, og her verkar du til å ha ein kjempekoseleg blogg :) Så heldige de er som har fått overteke dette fantastiske huset. Eg gleder meg til å følgje med på utviklinga :)
  Og så vakre bilete du har tatt av konglehjartet her :)
  Riktig god helg :)
  Mvh, KristiN

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *