Oh, such a perfect day…

… sove til klokka ni (sånn helt absurd luksus for en tobarnsmamma), våkne til frokost og kaffe. Snille, snille mannen min.

… fjortis-svogeren frister med sjokoladefondant. Klokka 11 på formiddagen! Ja, takk og takk som byr.

… se på at jentene mine koser seg sammen med besta og besten sin, og kjenne på varm lykke over at vi er på plass. Her.

… heie på flink svoger, som på grunn av litt for kort tå mister førsteplassen  til Emil, men som får like mange hurrarop fordet.

… kjenne at sjokoladefondaten ble syndig god. Åh, så god!… se på jenta mi som nyter livet.… kjøre forbi huset vårt. Rulle ned vinduet, snuse inn vinterlufta og kjenne at her, her gleder jeg meg så vannvittig til å flytte inn.

… ha barnevakt, bare være oss to (når var sist gang?), shoppe julegaver på rasmus «sin» butikk og bli inspirert av morsomt interiør. Ko, ko!

… ha lyst til å ta med seg sofaen fra samme butikk hjem. Rasmus, stapper du den i snippsekken i lunsjen en dag? Denne skal vi nemlig ha på kjøkkenet.… gjøre ferdig julehandelen på rekordtid, kjøpe aviser og kanelkringle fra den flinke Lom-bakeren, se på livet, vinke til kjente, sette seg ned og bare være.… sånn blir det gode lørdager av.

Comments

 1. Marius says

  Dette er ekstremt hardt å se for en eksamens-streber, Marthe! Men gleder meg desto mer til Jul i Stryn!! =)

 2. says

  Herlig! Det er slik lørdager skal være. Håper søndagen din blir minst like bra! <3 Og det huset deres ser ut som verdens koseligste.

 3. says

  Du har en så fantastisk fin blogg, Marthe! Jeg ble så glad når du vendte tilbake til bloggverdenen, og gleder meg ihjel til å følge deg videre :)

  Ha en NYDELIG helg!

 4. says

  God morgen! De små gleder, Marthe. Vi kan det å sette pris på dem vi! Kanskje blir man ekstra flink til det når man får barn? Det er i alle fall herlig med de små lykkestundene som kommer i hverdagen som småbarnsforeldre. Det er en berg- og dalbane, men heller det enn å leve sånn «midt-i-mellom», sier nå jeg. Vi hadde også en superkjekk dag med baking og akebrett-tur i går, og i dag skal vi på førjulskos med hester, nissegrøt og nissebesøk. Herr Glede hadde forhåpninger med fullmånen i går, men det ser ut til at vi må vente ei stund til på lillebror. Det er så uutholdelig å ikke vite helt hva som skjer, og når! Ha en strålende søndag – håper den blir like fin som gårsdagen. :)

 5. says

  Så heldig du er som kjenner det slik. Eg har akkurat sett svogeren ta gull ilag med tre andre flinke menn. Eg er ingen vinterentusiast, men er veldig glad i vintersport. Så då må vi vel ha vinteren då…

 6. says

  Ah, fantastisk dag! Kjente nesten følelsen…. Skal ikke gå videre inn på min dag, med syke unger og en mann som er bortreist. Skal helder holde litt på følelsen innlegget ditt gav meg, og glede meg til jeg er hovedperson i en slik dag:)

 7. Birgitte says

  Så utrolig godt å ha deg tilbake! Har savnet bloggen din, og ble overlykkelig da jeg leste blogginnlegget til Kasparasregnbue om at du var i gang med blogging igjen! Lykke til på ny plass og med drømmehus, det kommer til å bli knallbra!! :)

 8. says

  Marius, flinke Marius!

  Nå er det siste innspurt i denne kjipe eksamenstida, og snart, snaaart er det juleferie, juletresalg, svigermorbakst, tantebarnlek, sove-til-middag-søvn og kvalitetstid med kona! Tenk litt på det, du;)

  Vi sees snart, vi gleder oss!

 9. says

  Ah, jeg legger inn en svogersjokoladefondant-bestillling en viss helg i januar med en gang!
  Det er virkelig noe av det beste… YUM!

  Det er så godt å lese om fine Strynedager; viktig at Marthis liker det nye livet sitt veit du!

  Også gleder jeg meg vilt og hemingsløst til å se mer av det huset der altså.. Det blir så bra!

 10. Anette Aarsnes says

  Herlig pause i hverdagen å lese bloggen din Marthe, så henger vi liksom litt med vi også! :-) Hils dine kjære fra oss i Oslo!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *