Og vinnerne er…

Dette er ikke siste gangen det blir gavedryss på denne bloggen, for makan, så moro det er å gi bort ting til dere. Nesten 80 stykker la igjen hyggelige kommentarer og ville være med i kampen om premiene.
Nesten 250 lapper i en liten Bloomingville-bolle.

Vinnerne er:
GRATULERER
Annikken og jeg har fulgt hverandre i snart tre år nå, og denne jenta har en kjempefin blogg der hun skriver om hverdagslivet sitt, tanker om både små og store ting, det nydelige bryllupet sitt, reiser og funderinger. Ei kjempesøt jente som alltid legger igjen så koselige spor etter seg på bloggen min. Du får toalettmappe og såpe, Annikken, håper det kommer til nytte!
Den som ikke har opplevd Marianne ennå er bare nødt til å gå inn på den bloggen. Jeg har aldri lest maken, og denne jenta tryller med ord og formuleringer. Den morsomste dama jeg kjenner, og trenger jeg et lite påfyll av humor i hverdagen stikker jeg en tur innom Mariannes tant og fjas-blogg. Du får te, teboks og servietter, Marianne!
Hildemiho var et nytt bekjentskap for meg, men jeg ble veldig fort glad i bloggen hennes etter å ha tatt en lengre rundtur der inne. Ei kjempesøt jente med loppedilla og stilsans som bor med mannen sin og deres to barn. De søte musene og vimpelrekka vil gjerne flytte inn hos dere.
Send meg adressene deres på [email protected], så kommer det pakke i posten.
Fin torsdag

Comments

 1. says

  Jippetihoooo, tenk at jeg vant!
  Også en så fin premie!
  Hipp hurra for deg, de andre vinnerne og meg sjøl!
  Adressen min fikk du vel på sms her om da’n, så det får holde føler jeg 😉

  Nå skal jeg spise asiatiske medisterboller til lunsj, rester fra gårsdagens middag – YUM så godt altså!

  Sees snart!

 2. says

  Wao jeg vant, så utrolig gøy overaskelse på en helt vanlig torsdag. Og tusen takk for fine ord, det gjorde meg så glad. Hurra hurra hurra for vimpelrekke og søte mus. Gleder meg allerede til de kommer.
  Klem Hilde

 3. says

  Jess!! Å, stas altså:) Og takk for veldig koselige ord!!

  Som Hilde skriver – slikt liker vi på en helt vanlig torsdag. Toalettmappe er perfekt, den ser kjempefin ut, og jeg gleder meg til å snuse på såpa. Igjen, takk. Mailer deg:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *