Et øyeblikks kjærlighet

                                                  

Det har vel aldri skjedd at jeg legger ut to innlegg på bloggen på samme dag. Og det er sjelden jeg hiver meg på konkurranser. Langt sjeldnere fotokonkurranser. Men bloggen Øyeblikk som flinke Stine og Marielle driver har en finfin konkurranse på gang der man skal vise et bilde av kjærlighet, og nettopp denne konkurransen fikk meg til å gjøre flere sjeldne ting på èn og samme dag. Som mange av dere vet så er jeg en sucker for kjærleik, ingenting i verden driver meg mer enn nettopp det, så her er mitt bidrag i konkurransen:

Mitt uredigerte bidrag, som jeg ikke aner om er bra eller ikke for den som ikke er subjektiv. Men jeg husker følelsen, og den var så fin. Med masse kjærlighet i.

Comments

 1. says

  Superkoselig bilde, Marthe!

  Og du – du må skrive ned gullkornene som jentene dine kommer med etter hvert – kan love deg at når de blir større, syns de at det er superartig å høre om alt det rare de sa da de var små – og at de fikk folk rundt seg til å le uten å skjønne noe av det selv. Og det er så lett å glemme – det ene gullkornet og pussige resonnementet avløser jo det andre – så jeg anbefaler å skrive dem ned. Vi har ikke vært flinke nok til det.

  God kveld i Stryn – klem herfra:)

 2. says

  Jeg elsker det bilde av dere fint to <3 For en fin utfordring. Kjærleik sier du? Kanskje jeg skal slenge meg på den :)

  Savner deg vennen min. Du vet du er den fineste jeg vet om?

 3. says

  Hei hei!
  Fant bloggen din gjennom Øyeblikk-jentene og gratulerer som dommer :)
  En herlig blogg du har, hit skal jeg så absolutt komme tilbake!
  Klem fra Ella

 4. says

  Hei på deg marthe:)Først vil jeg gratulere deg somm dommer,det er et ærefullt oppdrag du har fått og jeg skjønner godt at det ble deg!
  Gleder meg til og se resultatet,det er jo så mange flotte bidrag..
  Legger meg til som følger her hos deg og gleder meg til og lese bloggen din:)
  Nyt kvelden..
  Mvh Kathrin

 5. says

  Nei så morsomt! fann deg hos Øyeblikk, gratulerer som dommer! når eg fikk sett litt nærmare på bloggen din ser eg at eg er oppvokst i et hus rett over der du skal flytte inn. Vi har nettopp flytta litt høgare opp i byggefeltet, men vi er fortsatt nesten naboar:-)

  Lykke til med oppdraget!

  Malin

 6. says

  Tusen tusen takk for dette innlegget.
  Herre min hatt så du kan skrive og sette i gang tanker og grublerier.
  <3 ha en fin fin helg og er bare liiiitt misunnelig på deg som kan gå på skattejakt i gammelhuset:)))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *