Lykka kjem rekandes på ei fjøl

En av de bedre søndagene i Stryn. Stor drivvedfangst (derav overskriften) og kakao. Ostekake og mandelkjeks. VM-gull i familien. Pizza og armskrok venter.

FIN SØNDAG

Comments

 1. says

  Herlig! Ser ut som dere har kost dere. Litt mer vår hos dere ser jeg. Jeg har også tenkt meg på drivved-jakt. Mye fint man kan gjøre med det. Søndag er min nye favorittdag etter at jeg ble mamma.. Nå har vi imidlertid «gjort oss ferdige» med Herr Gledes jobbhelg, og begge vi voksne sitter i sofaen og prøver å holde øynene åpne. Hvor trøtt kan man bli, liksom? I morgen blir det bare meg og lillebror hjemme. Satser på en lang trilletur og litt søvn da. 😉

 2. says

  VM gull? Har du fleire gullkandidatar i familien? Ja for skiskyter-VM er vel ikkje før neste helg?

  Skal sanke drivved sjøl. Skal henge opp litt barnahagestash tenkte eg.

 3. says

  så deilige deilige og stemningsfulle søndagsbilder! Og vm gull i familien?!? jeg må innrømme at jeg ble littegranne nysgjerrig ja…hm

  Og så må jeg også få si at jeg likte så godt bidraget ditt til fotokonkuransen, et øyeblikks kjærlighet. Kjærligheten er virkelige det største av alt, og bildet sa mer enn tusen ord syns jeg.

  her har vi ligget nede for telling med spysyken hele familien siste uka, usj og æsj …men nå er vi på vei opp igjen heldigvis, og håper det blir leenge til vi ser den syken igjen.
  håper dere er friske og raske, og at solen skinner for dere slik den gjør her for oss i oslo for tiden. deilig!!
  klem klem

 4. says

  Hei:)Så utrolig flotte bilder,der du og lille står med hver sin stokk,magisk..
  Takk for hilsen hos meg,så kos at du vil følge meg videre:)
  klem fra Kathrin

 5. says

  Nå har jeg kost med med nydelige ord, glade historier og fine bilder her hos deg. Jeg har helt glemt både tid og sted, og det var herlig. Eksamensnerver har fått en lite pause og jeg har drømt meg litt bort til en vakker bygd på Vestlandet. Jeg kommer garantert igjen, og jeg ønsker deg en god uke omgitt av fine mennesker og spennende eventyr. :))

 6. says

  Såg på nettet at der var en lillebror som sanka medalje i junior VM… skjønna. Må nok vere nokre engasjerte svigerforeldre du har som følg borna sine til gull :-)

 7. says

  Søteste Marthe! For herlige bilder! Finfin stemning :)
  Gratulerer med seieren av lillebror B.! Utrolig kult!
  Klemmer fra meg til deg. PillePalle

 8. says

  Ååå så herlige bilder fine du!:) Merker at jeg skulle gjerne hatt en dose søndagsStryn før en ny mandag. Gjerne hver søndag. Skimter jeg mørke lokker på Mathea under lua? MiniMarthe sier jeg bare;) Og forresten, hurra for skrivekurs og dobbelhurra for fotodommer! Så stas!:) Skal se vi finner navnet ditt på glanset papir etterhvert. Æ glær mæ!:) Stor klem, Mari:)

 9. says

  Å, så koslige bilder:-) er det på staveneset? Tusen takk for super hyggelig kommentar hos meg, det varma et usikkert bloggehjerte. Er nemlig veldig sånn «skal/skal ikkje» fortsette med bloggen. Men synest det er så kjekt med bilder og digital scrapbooking at eg har liksom bare fortsatt… men men vi får sjå:-) Super kjekt å følge med på andre inspirerande bloggar iallefall:-)

  malin

 10. says

  Ett innlegg fylt med lykke, kjærevene så fine bilder! Bloggen din får meg til å glede meg til et familieliv utenfor byen, helst nesten i ødemarka – og det hadde jeg aldri trodd jeg ønsket meg! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *