Vinn kjærestefotografering

Jeg har en fetter. En fetter som er velkledd, og kjekk og veldig fin på alle mulige måter. Men det fetter Åsmund er aller flinkest på, sånn utenom å kle seg, er foto. 
Foto: Eva Helene Storm Hanssen – Moment Studio
Åsmund liker ekte mennesker og ekte øyeblikk, og han er en mester i å fange dem. Ta en kikk her å bedøm selv.Det er noe i bildene til Åsmund som får deg til å høre lydene, kjenne luktene og føle stemningen. Og det er en kunst å få til. Han har vært lærling hos anerkjente Moment studio, og etter at han fikk det forgylte fagbrevet i hånda står han nå på egne bein, med kameraet i den ene hånda og det berømte ungdommelige motet i den andre.

Da vi var en uke på Mallorca i sommer for å feire kjærleiken mellom to av de fineste folka jeg kjenner, var vi så heldige at Åsmund var med. Er det noe jeg vil anbefale folk som skal gifte seg så er det å ha med en fotograf under hele dagen. Åsmund smøg seg rundt og fanget øyeblikk der vi ikke var klar over at vi ble fanget av linsa. Han liker det best sånn; de dokumentariske bildene som viser ekte smil, ekte tårer og ekte kjærlighet.

Den flotte broren min og vakre Silje.

En sommerdag for to år siden sprang Åsmund, Rasmus og jeg rundt i Botanisk hage i Oslo, klatret i trær det viste seg at vi ikke fikk lov å klatre i, flettet hender (iallefall to av oss) og knipset blinkskudd vi i dag er så glad i. Åsmund fikk fanget meg og Rasmus en fin sommerdag. Vi to, unge og glade, i sola, sammen. 

Og nå, kjære lesere, vil Åsmund gi en av dere sjansen til å vinne en kjærestefotografering og gavekort til etterbestillinger (verdi 5000 kr – 2500,- for fotograferingen + 2500,- til etterbestillinger), eller tilsvarende rabatt i verdi på bryllupsfotografering. Fotograferingen kan foregå hvor som helst, men om det skal være utenfor Oslo eller Akershus vil det komme et tillegg for reise. Trekning for konkurransen blir 15. mars.
Konkurranseregler
Vi vil gjerne høre din begrunnelse for hvorfor akkurat du og kjæresten din skal bli de heldige vinnerne. Skriv en kommentar til dette innlegget. Denne delen er obligatorisk for å delta.
Du kan få tilleggslodd for å:
1. Linke til denne konkurransen, samt nettsiden til Åsmund på din egen blogg. Bruk bildet nederst i innlegget.
2. Legg deg til som følger her på Marsipan og smilefjes.
Og dette er ikke noe krav, men hvis du vil like Åsmund sin side på Facebook, så synes han det er veldig hyggelig.
Jeg lover dere, det blir så fint og flott at dere aner ikke. Grip sjansen!
Takk Ole:) 

Comments

 1. says

  Oj, denne trekningen var som skreddersydd til meg/ oss. Vi har nettopp giftet oss og overrasket alle. Ble gjort uformelt, low budget og i all hemmelighet. Rundt oss ber de om bilder. Og vi vurderer faktisk å lage «brudebilder» i etterkant. Men hjelp, hva vil det koste og hvilke fotografer er flinke?? Han fetteren din ser jammen ut til å ta gode, smakfulle bilder. -Han tar vi! Hehe… Fra spøk til alvor. Jeg trekker to ekstra lodd og krysser fingrene.

  ella

 2. Din største fan Ole says

  Syk syk premie Marthe!! :) Hels Åsmund og sei at eg digga bildene hass!! Lykke til med konkurransen!! Måtte det aller beste kjæresteparet vinne! :)

 3. says

  Åh kjære vene, for noen nydelige bilder av dere to – her snakker vi kjærleik gjennom linsa! <3 For en flink fetter du har!!! Forøvrig er hverken jeg eller Dag særlig komfortable foran kamera(hvem hadde trodd det, bloggete som jeg er;), så jeg vil ikke delta, men jeg gleder meg til å se hvilket heldig par som blir vinnerne! :)

 4. says

  For en fin premie! Det blir et heldig kjærestepar som vinner! :) Fetteren din ser superflink ut bak kamera. Nydelige bilder av deg og din kjære. :) Jeg, derimot, er ikke så veldig glad i å være foran kamera. Trives nok best bak. Men å kunne forevige minner, er noe jeg vil være med på og! :) Hvorfor velge meg og ingen andre? Nei, det vet jeg ikke. *ler* Men blir med på konkurransen lell 😉

  Klem Lene

 5. says

  Jeg griper sjansen og ber en stille bønn hihi:)Linker til og liker på Facebook..

  Velg oss bare fordi det hadde vært fantastisk og fått frem noen magiske øyeblikk i en ellers så hektisk hverdag:)

  klem
  kathrin og Asbjørn..

 6. says

  Så dyktig broren din er! OG – for et flott par du og din kjære er! Jeg bor jo langt i gokk og er ferdig gift og fotografert, så tenker at noen andre fortjener det mer enn meg. En herlig, herlig konkurranse! Lykke til alle som deltar! En fin dag til deg, kjære Marthe! Jeg skal tilbringe formiddagen sammen med de to fineste guttene jeg vet om. :) P.S Jeg er allerede følger og linker til konkurransen din selv om jeg ikke deltar . Må jo spre slike fine ting. Klem

 7. says

  Jeg er ferdigfotografert, men klarer ikke å dy meg. Sniker meg inn med en kommentar likevel. For når ble egentlig den fotograf-fetteren din så voksen??? og så flink?. Han var bare en liten, lyslugget gutt da jeg så ha sist 😀 Tror jeg må ha bodd på andre siden av jordkloden i 20 år minst, mens du, Snorre og Åsmund ble voksne :))

  Uansett, dette er jo en helt fantastisk premie og sannelig skal jeg reklamere for konkurransen din, for dette er morsomt. Heldige vinnere og jeg håper vi kan få en liten kikk på det resultatet.

  Å være sånn «snike-rundt-i-bryllup-fotograf» er morsomt. Har gjort det i noen konfirmasjoner og jubileer også. Me like.

  PS. I natt drømte jeg om skiskyting, men det var kanskje ikke så rart når noen hoppet ut av senga kl 04.10 for å komme seg på flybussen:D

 8. says

  To lodd ekstra til meg. Jeg vil gjerne delta, og tror det hadde vært en kjempefin opplevelse :)
  Jeg har vel mest lyst til å delta fordi jeg virkelig elsker kjæresten min høyre enn jeg trodde var mulig. Noen ganger føles det som at hjertet banker så hardt at det skal sprekke. Det er en sånn kjærlighet som er tung å bære på fordi det er sånn overflod, men en sånn vekt man leter hele livet etter å bære fordi den er styrkende. Det er noe jeg tror hadde vært fint å foreviggjøre :)

  Så håper jeg den beste vinner <3

 9. Anonymous says

  Å så flink han er til å ta bilder.. Eg og min kjære har ingen slike bilder av oss, og det hadde vore fantastisk å blitt tatt bilde av på denne måten. Faktisk en drøm, uten like. å ja, noko so romantisk både der og da, og for fremtida, gode minner fanga i bilder… kvifor eg skal vinne? hm, nei, er jo student og har hatt så lyst til å spandert dette på kjærasten min lenge. men lommeboka seie nei, så eit ja frå deg ville to smelta to forelska 3 år game hjerter:) forresten har du ein drømmeblogg, blr så glad av å lese om ditt fine liv og fine folk..

 10. says

  Fantastisk konkurranse med en fantastisk fotograf! Det er lenge siden jeg har sett bilder av et par som er fanget i øyeblikket, og ikke stage´a, hvis du skjønner hva jeg mener 😉 Jeg elsker bildene, og skulle gjerne hatt noen sånne bilder selv, av min kjære og meg :)
  Selv er jeg en stor bilde/foto entusiast, men som regel er det jo enten kjæresten min eller jeg som står bak kamera, så vi har ikke særlig mange bilder av oss to sammen. Jeg har vurdert å dra til en fotograf for å få tatt bilder, men jeg må innrømme at jeg ikke er spesielt fan av disse «du står sånn, og du sånn, og husk å se veldig forelsket ut»-bildene (for ikke å snakke om at vi er studenter begge to, og aldri i verden hadde hatt råd til det). Man fanger sjeldent ekte følelser på sånne bilder, da det ikke er naturlig i det hele tatt, og de færreste av oss er modeller og veldig komfortable foran kamera 😉 Men de bildene fetteren din har tatt av deg og din kjære, er som sagt helt FANTASTISKE!

  Dette skoleåret er veldig spesielt for både kjæresten min og meg, da han endelig blir ferdig utdannet sykepleier, og jeg endelig ser ut til å klare å fullføre videregående skole, etter flere forsøk. Vi har hele året snakket om å gjøre noe spesielt for å ferie oss selv, men siden jeg har ADHD og ikke klarer å jobbe ved siden av skolen, så har vi ikke råd til noen ting egentlig, og må bruke sommeren til å jobbe oss inn igjen. Dette hadde vært helt perfekt for oss, så jeg håper veldig, veldig gjerne at du velger oss! 😀

  P.S. har linket til siden din, og fetteren din sin, og følger nå bloggen din, så tar gjerne også de to ekstra loddene 😉

  Ha en fin dag videre! :)

  Sidsel

 11. [email protected] says

  Hei!

  Først vil eg berre seie at eg synst du har ein utruleg flott blogg! Deileg å sjå bilete frå vakre vestlandet og Stryn :) Eg ventar i spenning på korleis «gamlehuset» blir til slutt!

  Eg vil veldig gjerne vere med i konkurransen. Årsaka til det er at eg har ein flott kjærast som heiter Øystein. Vi feirar faktisk 5 års dag no på søndag som kjem og etter 4,5 år med avstandsforhold synst eg vi fortene å dokumentere kjærleiken mellom oss. Sjølv om nesten heile forholdet vårt har vore prega av avstand, planlegging (og endå meir planlegging), uendelege timar på fly/buss/tog – sit vi att med eit sterkare forhold og band til kvarandre.

  Kort sagt: Det hadde vore utruleg kjekt å kunne fått oppleve noko sånt saman og ikkje minst synst eg vi fortene det!

  Lykke til alle saman!

  Eg gledar meg til å høyre kven vinnarparet blir :)

 12. says

  Å dette hadde vært midt i blinken da:) Rett og slett for at det hadde vært herlig å fått fanget vår kjærlighet på bilder:)Å så hadde vi hatt minner for livet, når vi blir gamle og grå kan vi bare se hvor flotte vi var den gang vi var yngre hihi:)
  Jeg krysser fingre og tær:)
  Jeg legger meg også til som følger, og linker på min blogg:)

  Klemmer Ea

 13. says

  Så utrolig flott! Ett ekstra på meg, også.

  Dette hadde vært en liten drøm å få muligheten til, jeg vil så gjerne ha slike vakre minner! Og grunnen er vel bare så enkel som at det hadde gjort meg skikkelig glad! <3

 14. says

  Ønskjer kjærestepar fotografering,
  fordi eg har ein himla flott kjærast!
  Ein kjærast
  som eg svært gjerna ville blitt fotografert i lag med,
  det skjer svært sjeldan, at me blir fotografert i lag,
  sidan eg er fotograf, og dermed auga som ser
  i våre fotografi.

  Åsmund har eit godt blikk,
  og kven likar ikkje gode blikk -i form av fotografi;-)

  Kryssar fingarar herifrå

  Håpar du har fine dagar,
  marsdagar. Det går i mot vår!

  Også gje vekk inne på min blogg!

  Varmt,
  Elisabeth

 15. says

  Hei! Fabelaktig give away!
  Jeg ta to ekstra lodd.

  Vi fortjener dette fordi:
  Jeg er en jente fra Colombia, som møtte min mann og store kjærlighet via ICQ. Etter ett år med mye fram og tilbake ville vi satse alt på kjærligheten og drømmene, og jeg flyttet til Norge. Dette er nøyaktig 11 år siden. Vi giftet oss to ganger, den første en liten og intim seremoni hos byfogten i Bergen, den andre en litt mer større samling i kirken i Colombia. Vi hadde alt, unntatt en egen fotograf.
  Vi har to barn sammen og vi har mange bilder av våre fine barn, men vi ønsker oss et par fine bilder av kun oss to, som vi kan henge i vårt hjem. ♥

  Vicky

 16. Kristina says

  Jeg og kjæresten min har vært sammen i 6 år (fra vi var 17!), og det fins nesten ingen fine bilder av oss sammen.. Det synes jeg er veldig trist. Ingen av oss er noe glade i å bli tatt bilder av, og det blir alltid kleine og unaturlige bilder. Nå ønsker jeg meg så gjerne noen skikkelig fine bilder av oss, som man kan ramme inn, og som man kan se tilbake på og si «se så pene og unge vi var» :) og han fetteren din ser ut som han klarer å ta naturlige bilder!

 17. Anonymous says

  Dette MÅ jeg være med på. Som mange over her har jeg lite bilder av meg og kjæresten. Etter litt prøving og feiling av forhold kjenner jeg at nå er jeg der jeg skal være. Litt avstand mellom oss, men ikke uhorvelig langt og forpliktelser for oss begge med barn, men en vilje til å få til som jeg ikke har opplevd før og en veldig respekt for herandre som jeg heller ikke har opplevd før. Og jammen blir jeg rørt mens jeg skriver… En kjempefin kjæreste som jeg kjenner vil mitt beste og det er gjensidig. Dette hadde vært helt topp å vinne. Jane A.

 18. Kristina says

  Oi, jeg så ikke før nå at man må bo i Oslo/Akershus.. Vi bor i Bergen, så da blir det kanskje litt vanskelig. Veldig synd, det hadde vært supert!

 19. says

  Så gøy å se at så mange er interessert! Jeg gleder meg veldig til å lese gjennom alt dere har skrevet :)

  Kristina – jeg kommer gjerne til Bergen for å fotografere, så lenge dere dekker reise!

 20. says

  Hei igjen!

  La merke til at jeg har surret litt…. Dvs at jeg la meg til som følger på facebooksiden til Åsmund og trakk det ene ekstra loddet for det. Nå har jeg imidlertid ordnet opp i rotet og linket til konkurransen og Åsmund sin side fra bloggen min.

  Krysser fremdeles fingrene 😉

  ella

 21. says

  Hei kjære fine Marthe og Åsmund!
  Jeg er så heldig å ha funnet evig kjærlighet, en kjærlighet som tror alt, håper alt, tåler alt og utholder alt..en kjærlighet som holder i både gode og vonde dager, både gjennom sykdom og god helse – noe vi har fått erfare etter at jeg fikk et kraftig møte med veggen for et par år tilbake. jeg visste at jeg hadde giftet meg med en bra mann, men i denne tiden har han stått frem som den mannen han virkelig er – en mann med stor M – og kjærligheten er sterkere enn noen gang, og denne kjærligheten syns jeg så absolutt fortjener å bli feiret og foreviget…
  Og med det melder jeg meg på denne fin fine konkuransen med 3 fine lodd.

 22. says

  Dette måtte altså en konkurranse til før jeg kommenterte, etter flere år som snikleser av dine skriblerier :)

  Samboeren min og jeg gifter oss i august, og for å være ærlig gruer jeg meg litt til å ta bryllupsbildene. Jeg er ikke så veldig glad i å bli tatt bilder av, jeg liker meg best bak kameraet. Vi har snakket litt om å få noen til å ta «forlovelsesbilder» av oss – litt for å ha bilder av oss akkurat sånn som vi er (uten brudestas), men også litt for å venne oss til å bli tatt bilde av. Rett og slett øve oss før den store dagen :)

  Å linke på en nedlagt blogg er vel ikke noe poeng, men jeg har lagt meg til som følger av bloggen. Jeg blei følger nummer 100 ser jeg, kanskje det gir ekstrapoeng? 😉

 23. says

  Åh, eg slenger meg med i trekninga i siste liten! Legg meg også til som følger her på den finfine bloggen din, så eg får totalt to lodd! Eg skal gifte meg med kjærasten min no til sommaren, og når eg leita etter bilete av oss saman til bryllupsbloggen vår, så fann eg ut at det har vi lite av… Hadde verkeleg gjort seg med bilete frå din flinke fetter i albumet vårt! Kryssar fingrane for at eg har vinnarlukka med meg! :)

 24. says

  Så flink han er.

  I august skal vi gifte oss og glederboss stort. Men som de sudenter og fattigfolk vi er blir det et ordentlig budsjett bryllup; noe som er hyggelig det. Dugnad! Men vi har verken råd til bryllupsreise eller fotograf, bar, ordentlig bryllupskake osv. Dette er vår standar, og har så og si aldri unnet oss noe luksus, annet enn hund!

  Det hadde betudd mye om vi fikk en flibk fotograf i brullipet ( om kjærestefotpgrafering betyr det da?) så vi kunne fått noen ordentlige biøder av oss, for det har vi ikke pr i dag! Tenk om vi kunne ha foreviget vår store dag på ordentlig måte 😉

  Krysser fingrene :)

 25. Anonymous says

  I do not know whether it’s just me or if everyone else encountering problems with your site. It looks like some of the text within your posts are running off the screen. Can someone else please provide feedback and let me know if this is happening to them too? This could be a problem with my browser because I’ve had
  this happen before. Appreciate it

  Here is my site; americanheart org presenter jhtml identifier

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *