Krypende tapeter og oppusingstabber

– Det ser ut som onde slanger som kryper oppover veggen.
Jepp, det var den spontane uttalelsen til den første personen som så rommet til minstejenta ferdig tapetsert.
Blå tapet med brunt mønster slo tydeligvis ikke an hos alle. Tapetet hadde kommet opp på veggen inne i en liten krok på rommet, og jeg hadde hele tiden vært fast bestemt på at jentene mine, nei, de skulle ikke bli tatt av rosatoget og kjøres avgårde til prinsesseland før mora bestemte seg for det (sier jeg, som elsker rosa) Men jeg fikk ikke sove på grunn av det tapetet, og det er lett å velge søvn fremfor tapet. Så det gikk som det måtte gå. Maling ble kjøpt og kroken ble lys lilla. 

Dette var (foreløpig) den største bommerten vi gikk på da vi pusset opp, og det må man igrunn være fornøyd med. Kjipt å kjøpe et helt kjøkken som ligner en ond slange liksom. 
Jeg har fortsatt igjen en rull med det herlige tapetet hvis noen skulle være interessert.
Ha en fin lillelørdag alle sammen!

Comments

 1. says

  Jeg tenkte faktisk akkurat å sende et ønske om barnerom-blogginnlegg, for å få inspirasjon til vi skal pusse opp til vår hjerteknuser, men her kommer det jo! Hurra :-)

  Jeg får styre unna krypende slangetapet da, forstår jeg 😉

 2. says

  Å huff da, godt det var en ærlig sjel som sa fra om «elendigheta» for onde slanger på veggen er nok ikke noe for Lille vakre Anna. Slanger er det verste jeg vet!!!

  Jeg har gått rundt og ledd av din historie om innkjøp av 17.mai-antrekk i 13 årsalderen 😀
  Jeg var like gammel da vi skulle på 3 ukers bilferie i Nord-Norge og fikk penger til sandaler. Jeg kom fornøyd hjem med noe greier til føttene med ca 14 cm høy hel og 4 cm platå foran(definitivt ikke noen Ecco-modell det). Da skulle du sett Bolla! 😉 «Jammen, de hadde bare sånne» prøvde jeg meg med, men det falt heller ikke i god jord gitt. Heldigvis for meg ble det dårlig med sandal-føre på den ferieturen 😀

  Nå skal jeg varme opp med å heia på Tora før det smeller i morgen….

  Klem fra Toten

 3. says

  Åh, for et fint rom! Her var det MYE jeg likte – det fine, store skapet, fargene , skammelen ved senga, retrostoffene!!! Er sikker på at Anna er veldig fornøyd 😉

 4. says

  Så nydelig barnerom, prikker og fine glade farger er mye koseligere enn slanger, altså. :) Det må være en drøm å få sove og leke her! Klem til deg, og takk for snille ord. Jeg blir glad!

 5. says

  Flotte rom! Du er så flink! Og så hyggelig å se at terningen til Anna får være med på et blogginnlegg:)

 6. says

  Eg kjenne at eg er litt nyfiken på korleis den tapeten ser ut! 😛 Fint å vete kva eg skal unngå når eg sjølv skal innrede barnerom!! 😀

  • says

   Se her ja! Ikke BARE jeg som både leser teksten og leter etter bilder av stygg tapet 😉 Hihi…
   Men rommet er fantastisk kjære! Tenk så heldig å få leke og sove med så mye gøy rundt seg! Lucky gørl :)

 7. says

  Du er virkelig en inspirasjon!
  Absolutt såpass mye at når jeg ser du har laget et megafint bilde av bare noen trekanter, så tar det omtrent 30 min før jeg har et slikt bilde på veggen. Og jammen gjorde det seg :)

  Jeg skulle absolutt av hatt slike tømmervegger som deg også altså, men det får vente til jeg kaaaanskje etterhvert flytter ut av rekkehuset og inn i en enebolig.

  Til da så låner jeg slike små idèer av deg, og selvsagt linker jeg til opphavet 😀

  Ha en strålende dag!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *