Resultatet av en søvnløs natt

Klokka 0800 mandag morgen, etter en intens helg i København og en natt på bussen over fjellet var jeg så gira i kroppen og full av inspirasjon at jeg heiv ut alt i midtstua vår og begynte på nytt. Nå ville jeg ha inn mer «Marthe», mer personlighet, mer farger. Her er stua før:
Og her er et bilderas av resultatet, laget av et søvntappet, sultent, tørst og lykkelig menneske:
Endelig fant jeg plassen til Stockholmteppet fra IKEA, kjørt til nabobygda av herlige Sølvi. I sofaen er et nypp vatteppe fra Madam Stoltz, kjøpt hos Plint i København. Ny nudefarget Dot-pute fra Hay, linpute i hjørnet til ventre fra Keiserens nye, strikket pute og tibetansk lam-pute fra Kremmerhuset, paljettpute fra H&M Home, harlequin pute fra Ferm Living (køben-kjøp). Korallfarget vase funnet på loppis, krakk fra kjelleren, rosa vase fra Fiducia.

En stor favoritt: prikkete pute fra Keiserens nye. I bakgrunnen deilig 60×60 pute fra flinke norske Bon Dep, også fra Keiserens nye. Heia Bon Dep! Sjekk det ut, norsk design må opp og frem. Se det nydelige ullteppet jeg fant her på loftet. Fargene kunne ikke passet bedre inn, og det organiske mønsteret er helt nydelig. Stjerneranken fra Kaspara er oppe hele året.

Ull møter paljetter, organisk møter grafisk.

«You are amazing», fin påminnelse fått av Hviit.no.

Mykeste linputa jeg har kjent…

… fineste koppen jeg eier.

Og med den korallfargede papirstjernen fra Grønlykke på plass ble stua helt og holdent meg.

Mulig det var genservalget mitt som inspirerte meg da jeg holdt på?
Hvilken stue ville dere valgt? Vet at grått er meget hot om dagen, men personlig følte jeg meg mer hjemme når det ble litt mer sommer, sukker og støy.
Ha en fin junikveld!

Comments

 1. says

  Nydelige farger, og liker den nye stuen din veldig godt!
  Ser ut til at lite-søvn metoden er nyttig.
  Flott blogg du har :)

 2. says

  Å, fint, fint, fint! Nydelige farger og så mange fine puter. Sukk… Liker veldig! Jeg velger definitivt denne utgaven av stuen. :)

  Ha en fin avslutning på tirsdagskvelden. Jeg ser for meg at du sitter i sofaen med det nye pleddet ditt over deg jeg nå. :)

 3. says

  Fin forandring, selv om det slett ikke var så verst før heller. 😉 For et fantastisk ullteppe du fant på loftet, passa midt i blinken!

 4. says

  Likte begge stovene, men held ein knapp på fargar. Eg elskar fargar, men har nesten ingen fargar sjølv. Kvar er logikken…? Eg forstår ikkje at du får ha tinga dine i fred, her er det umogleg å pynte. Det er enten ein unge som meinar eg plasserer pynten feil, eller ein unge som skal leike med den eller ein unge som skal smake på den.

  Såg ut som dokke hadde ein flott tur til københavn, har sett fleire bloggar om den. Det som eg tenkte mest på var korleis dokke fekk alt dokke kjøpte heim på flyet. Typisk meg, veldig rasjonell. Ha ein flott dag!

 5. says

  Åh, det ble helt nydelig perfekt! :-)
  Den korall stjerna var fiiin! Vil ha… Hehe.

  Ser dere har kost dere på blogg tur. Neste gang vil jeg også!! :-)

  Klem Lene

 6. says

  Faboulus!! Syntest sukker, farger og støy passet perfekt hos deg – pluss de herlige sommerfargene smitter garantert over på humøret og gir deg en fargerik sommer :-)

 7. says

  Fantastisk fint, det ble såååå lekkert, mye finere og så deg:).
  tusen takk for sist skjønne deg, utrolig hyggelig å møte deg:).
  Klem Hilde

 8. says

  Held ein knapp på farger eg!..men det var kanskje ikkje noko bombe..! 😉 Nydeleg det gamle ullteppet, eit slik eit veit eg vi har liggande ein plass på hytta, det skal eg jammen meg rote fram igjen! Takk for inspirasjon! HER kunne eg godt tatt meg ein kopp te og skravla! Ha ein flott dag! Hege :)

 9. says

  jeg synes stue nr 2 gjorde meg glad å se på….helt fantastisk!

  nå ble jeg inspirert av deg…..vil ha noen nye puter i sofaen ..tusen takk!

  klem tone

 10. says

  Heisan Marthe
  Ja, at jeg liker stue 2 best kommer vel ikke som noen bombe. Vi liker veldig godt de samme fargene, så her flytter jeg rett inn.
  For meg ble det første bildet litt mer intetsigende på en måte, mens stua etter makeover`n får meg til å studere detaljer og fargekombinasjoner og jeg blir simpelthen gladere av å se på den. Farger gir glede!
  Fin dag til deg, Marthemor!
  Klemmer fra Kaspara

 11. says

  Syntes stue nr 2 var veldig Marthe og stue nr 1 hadde passet meg perfekt :)

  Å så vil jeg gjerne se mere bilder av det kamraet i grønt du hadde på noe instagram bilder. Var det et kamra eller en veske??

 12. says

  Oh!! lekkert! MÅ skffe meg flere farger ser jeg nå, makan så lekkert!!
  Altså stue nr 2, selv om jeg nok fort havner fargeskalaen til stue 1.
  Tror jeg er litt redd farger jeg, hehe 😉
  Men du inspirerer veldig!!
  Klem

 13. says

  Åh, det ble superduper FINT! :) Flinke, flinke deg!
  Nå fikk jeg lyst til å male papirjulestjernen min 😉 Spørs om jeg angrer i desember da 😉

  Ha en fin kveld!
  Stor klem fra Lite hi

 14. Åshild says

  Jøje meg, så utrolig fint, stemningsfullt og inspirerende! Stue 2 i mitt hjerte :-)

 15. says

  Vet du Marthe, når kommer inn i din bloggverden blir jeg glad. Sånn inn i hjerterota, sånn som gjør at hjerte vokser litt hver gang, sånn glad.

  At du i tillegg insprirere er bare en bonus. Ha en fin helg fine Marthe <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *