Bad og by Lassen

Dere vet de dagene der det meste går skeis. Jeg hadde en sånn dag i går. Flatt batteri på bilen, øsende regn, jeg skulle rekke jobb, barn skulle leveres i barnehage. Og jeg hadde gnagsår. Mannen var borte på julebord med jobben, jeg skulle passe noen andre sine barn etter jobb og måtte komme meg hjem. Vi hadde selvfølgelig ikke noe mat hjemme, batteriet var fremdeles flatt og barna ble tilbudt grøt. Som èn ikke likte. Ja, alt var rett og slett litt stress. 
Da tuter det på gårdsplassen og en liten, pent innpakket pakke blir kjørt til døren av den hyggelige postdama. «Vi ønsker at du skal forkæles», står det på et kort. Ah, det var akkurat det jeg trengte i dag.
Inni pakken var den fantastiske Frame fra by Lassen. Stram, ren, deilig å se på. Og den passet perfekt på badet vårt. Her liker jeg det enkelt, rent og minimalistisk. I motsetning til hvordan resten av huset vårt er. Badet er et fristed fra farger og tømmer. Her er det rene linjer som gjelder, ingenting skjevt og gammelt…

… med ett unntak. Denne krakken fant jeg i kjelleren da vi flyttet inn, og spør du meg gjør den hele badet. 

I dag trosser vi regnet, tar på ny kjole fra Moods of Norway og drar på julebord med folka som laget nettopp kjolen. Traktor, trekkspill og tapas- en herlig miks! Nå tenner jeg duftlyset, hopper i de høye helene og lar brillene ligge igjen i min nye, fine Frame.
Ha en herlig lørdagskveld alle sammen!
Frame er sponset av By Lassen

Comments

 1. says

  Hehe, sånn er enkelte dager. Da er oppturer uendelig viktige og ikke minst morsomme :)

  Skulle gjerne sett bildet av kjolen du er kledd i nå….. Jeg har ikke tid til å bort for om litt kan jeg stemme for andre gang i dag på en hyggelig blogg jeg synes skal vinne hos Vixen 😛

 2. says

  Den gårsdagen vil jeg være foruten… men den festen skulle jeg likt å være på 😉
  Dans, le og kose deg!
  Fin, fin frame! Jeg har også fått en lignende :)
  Klem May Helen

 3. says

  Da har jeg stemt på deg. Lykke til! Et lite spm, hva slags fliser har du på badet, de så så fine ut, drømmer om å pusse opp badet mitt og disse så midt i blinken ut.

 4. says

  Herlig stemning på badet:))
  Elsker krakken ♥
  Jeg fikk også en nydelig ByLassen i posten, jippi:)

  Håper lørdagskvelden ble bra med finkjole på ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *