Svenngården-inspirasjon

Inne hos fantastisk flinke Svenngården finner jeg alltid mengder med inspirasjon. Og da jeg tok en etterlengtet bloggrunde her om dagen fant jeg denne supre ideen: klementinranke. Ikke bare er den effektfull, billig og enkel å få til; den passer fint inn i det gule universet som helt ubemerket har sneket seg inn i stua vår. 
Alt det gule begynte nok med at jeg kjøpte en sennepsgul Hay-pute i København i sommer, og siden har jeg funnet ut at varme toner og gull kler huset vårt. Og jeg synes faktisk at den sennepsgule fargen passer sammen med pastellene mine. 
Men ovet til klementingranken: jeg tegnet en stjerne på et papir og klippet den ut. Deretter skrellet jeg en mandarin med tynt skall, la malen over skallet og klippet rundt. Deretter tredde jeg stjernene på en tynn ståltråd. Etter en liten stund tørker stjernene litt inn, men det er bare fint.
Super syssel sånn like før den søte, forventningsstappa adventstida legger sin hule hånd over oss.
Nå skal jeg ut å pirke av store mengder mose av steinmuren som omgir huset vårt. Perfekt å ha et moselager rett utenfor døra. 
Det er fredag, ukas aller beste dag. Nyt, nyt, nyt!

Comments

  1. says

    Sååå fint! Skulle gjerne ha pyntet med sånn jeg og, men jeg klør sånn på nesa bare noen i samme rom skreller en klementin, så i år blir det ingen klementiner hjemme hos meg :-( Trist, for det er jo såååå godt og gir så fin julestemning!! God helg søte deg :-)
    Klem fra Julie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *