Nattevandrer

Dunk, dunk, dunk. Det skjer som regel i dèt jeg sovner. To små føtter som lager overraskende stor lyd. Noen ganger rekker jeg å kaste meg ut av senga, møte henne på halvveien, midt i den mørke, lange gangen. Vi kryper under samme dyne og to hender rekker akkurat rundt halsen min.
Slik har det vært i over ett år. Helt siden vi flyttet til Gamlehuset. Da vi lanserte ideen om at jentene våre skulle få dele soverom, erklærte nattevandreren at hun skulle sovne helt på egenhånd og ligge i senga hele natta. Hun gledet seg.
Og mammaen stod og fniste for seg selv utenfor døra om kvelden, da en toåring og en fireåring delte små hemmeligheter, og da den ene måtte ut på krakken for å se om den andre virkelig hadde smokk.
Natta kom. Og det samme gjorde nattevendreren. Først da fikk mammaen sove.
Det er nok flere enn de små som må avvennes. Men vi venter ei stund til.
Sov godt!

Comments

 1. Åshild says

  Det er jo SÅ koselig med en sånn varm, liten kropp inntil sin! Men så er det jo ganske godt når man får sove uavbrutt en hel natt også… når lillejenta er klar for det på ordentlig, er nok mor klar for det også. Men bare nyt enn så lenge!
  Men det er jo et veeeldig koselig rom de to jentene har, da! Rart hun ikke vil bli der 😉

 2. says

  Jeg flyttet rett og slett mi jente inn i senga mi…så du er ikke alene. Er så godt å høre hennes jevne pust, når jeg legger meg. At hun har et bitte lite rom, som nå faktisk går ann å leke på var også en faktor. Men mest fordi det er godt i mammahjerte. <3 Så jeg skønner deg godt 😀

 3. says

  Som jeg skrev på IG, supertfint!! Elsker fargekombinasjonen. Vilde klarer ikke å sove lenger sammen med meg, så gleder meg til hun blir større og kommer tassende inn på rommet vårt. 😉
  ønsker deg en fin tirsdag!
  klem

  • says

   Tusen takk for alle de koselige kommentarene du alltid legger igjen Bella! Ville bare at du skulle vite at det varmer et blogghjerte med slike trofaste, gode lesere:-) Ja, det er veldig koselig når de kommer tassende. Ikke fullt så behagelig med knuffende knær og spisse albuer;-)

   Ønsker deg en strålende jul!

   Varme juleklemmer fra Marthe

 4. says

  Koselig med små barnehender rundt nakken når man sover. Min sønn kom til oss om natta for et par år siden han, og han er 13 år nå. Du har mange år igjen…men nyt det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *