Psst…

Kom inn, stig på, det er litt kaldt på gulvet her, men senga er lav og lett å komme seg oppi. Ja, det har hendt mer enn èn gang at denne senga har fungert som trampoline for to små som klarer å rive av laken og overmadrass helt selv. Du vet, det er gamle springfjærmadrasser i senga, helt ypperlige til sirkuskunster og høye svev. 

Bare lukk døra stille igjen etter deg, rommet er svalt om morgenen og sola kommer ikke rundt til denne enden av huset før på kvelden. Du kan sove lenge.
Vi skal gå forsiktig i trappa.
God natt, du på gjesterommet.

Comments

 1. Anonymous says

  Jeg simpelthen ELSKER huset ditt! Kunne flyttet rett inn, du er en stor inspirasjon for meg! Digger bloggen din, med sine flotte bilder og lette og ledige språk. Fortsett akkurat som du allerede gjør! :-)

 2. says

  Sånn ein nydelig titt….kjempekoselig:) må bare si at du er en av mine favoritt blogger. 😉 elsker å se innom bloggen din, du skal anbefales fra meg!! Klem klem Ann Elin

 3. says

  Så fint!! Sto opp kvart på 5 i dag for å være på jobb til 6! En smule trøtt ja! Låner gjerne gjestesenga til en ettermidagskvil :) Ha en fin dag!

 4. says

  Mmmm, ok, ja takk :) Har ein vilter krabat som heldt det gåande i heile natt (kanskje han var spent på korleis 2-årsdagen ville utarte seg?), så dette høyres meir enn freistande ut.
  Vips, så skal du sjå at eg står med kofferten og nattasen i handa – klar til å teste ut det superfine, innbydande gjesterommet dykkar :) Utan 2-åring 😉
  Klem, Kristin

 5. says

  Så herlig rom. Kan tenke meg det er mye latter når det blir brukt som trampoline. :) Moro å få et glimt av hjemmet ditt på tv i går! Fint sted! Marte

 6. says

  Nydelig med naturtoner og lyse vegger <3
  Du er så flink med ord og bilder – Nå gleder jeg meg virkelig til å komme på besøk! 😉 *tihi*

  Ha en kreativ og vakker dag!
  God klem fra Heidi

 7. Betsy says

  Å så fint, og så nydelig helhetsopplevelse du skaper med ordene til de flotte bildene!! Håper du vinner Vixen, det fortjener du:) Takk for titten i gjesterommet!!

 8. says

  Herlig bilde! Du fanger lyset på en utrolig bra måte altså! Og ordene dine da.. De er bare så vakre. Håper dere får en strålende helg!

 9. Anonymous says

  Ikkje nok med at du tek flotte bilder, men du skriv så fint og formulerar deg så¨godt! Ha ein fin dag!
  Helsing Helene

 10. says

  For et nydelig gjesterom, høres ut som et eventyr å komme på besøk til dere;) Så skriver du så fint også- gode tekster som man blir varm av å lese. Det er nok ikke like hyggelig å være gjest her- det rommet trenger litt tlc- men alt til sin tid. Håper du har en fin-fin dag.

 11. says

  det er alltid så kos å titte innom her hos deg, nydelige bilder og alltid slike fine gode tekster, til tider med en morsom vri, som her, what’s not to like… klem Helen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *