Funklende ranunkler

De siste årene har jeg fått ranunkler av mannen min på bursdagen min, så jeg får alltid litt sånn bursdagsfølelse når de dukker opp. 
De fine, funklende ranunklene, fulle av lovnader om vår.
Bursdagsfølelsen ble ikke noe mindre av at en pakke ble levert på døra her om dagen. Og selv om bursdagen min er to måneder unna, ønsker jeg både ranunkler og pakker velkommen, en helt vanlig onsdag i februar. 

Pakken var fra Nordiske elementer og Anne Black. Disse vasene har jeg ønsket meg lenge, så det var en fryd å sette dem på det gamle bordet på loftstua og ønske de velkommen hjem.

De vakre Bloom-vasene er inspirert av mosen og de ville blomstene som vokser på skogens gulv. Poesi i form av en vase. Også de fargene da, skulle tro jeg hadde hatt en finger med i spillet når det kom til fargevalg.

Dette blir en lang vår, for inne hos oss er den allerede godt i gang. Deilig!
Nyt den lyse(re), fine tida vi er inne i!
God helg!

Comments

 1. says

  Heisann gode Marthe! Herlige fine bilder som vanlig! Jeg bare digger ranunklene, men de vasene liker jeg ekstragodt. De er utrolig fine. Det var en flott valentinssenkveld i går, da mannen min kom hjem fra GB etter en lang arbeidsuke. Jeg var glad å få han tilbake – det var storm og mange fly fra Heathrow ble kansellert. Han kunne ta et av de siste som gikk…Men det må ha vaert en fryktelig tur pga storm. Jeg var helt urolig i hele tida, dette kan du tro. Han fikk et ryddet rom og rose fra meg og jeg fikk et engelsk interiørblad :)
  Ha en fortsatt koselig helg! Storklem fra PillePalle

 2. says

  Både vasene og ranunklene er nydelige! Jeg leter stadig etter ranunkler her i by’n, men finner dem ikke!?! Ihvertfall ikke på den lokale blomsterbutikken, den på Ringnes Park altså. Får intensivere letinga litt til uka, tror jeg. Håper lørdan er fin! Klem :)

 3. says

  Å vakkert! Fineste blomstene, den er i liga med pionen, og det er virkelig bra :)
  Perfekte vaser i nydelige fargen!
  Flink er du :)
  God helg!
  Klem

 4. says

  Vakre vaser og søte ranunkler :-) her på Gol er det helt
  umulig å få tak i disse nydelige blomstene, så her går det mest i
  tulipaner 😉
  Fortsatt god helg!
  Klem Trude C.

 5. says

  Åååååå, ranukler er bare så fine ღ
  Nydelig og herlig blomst – stilige
  vaser du har også :) Her hos meg er
  det ikke så lett å få tak i, så det går
  for det meste i tulipaner ღ Ønsker
  deg en fortsatt fin søndagskveld og
  helg… Klem fra Mette

 6. says

  Ranunkler er jo blitt ganske så overeksponert i bloggverden, men noen ting består for det, selv hos meg! Ranunkler er blant mine favorittblomtser, for meg betyr de sommer, barndom og hytteliv. Skrev et innlegg om det for lenge siden. Liker blomster som også bringer frem gode minner!

 7. says

  er så utrolig glad i ranukler men for meg så er det tulipaner som er vårfavoritt. lekre vaser og virkelig herlig vårstemning her hos deg og faktisk ute her også idag :-) ønsker deg en fin uke. klem Helen

 8. Ida P says

  Jeg skimter no skjell i bakgrunnen?? Snakker vi Kremmerhuset? :) Glad i ranunkler selv, men de er sjelden å få tak i her i bygda :/ Grønne planter gjør seg best her! De lever lengst også;) Det er det billigste!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *