Marsipan og smilefjes i KK Living

Januar var en hektisk måned. Ikke bare hadde jeg fått jobb som biblioteksjef og skulle starte opplæring, jeg hadde også blitt en av fem finalister i Vixen Award og skulle til Oslo for å feire. På toppen av det hele ringte superstylist og inspirasjonskilde Tone Kroken og lurte på om hun og fotograf Yvonne Wilhelmsen kunne komme å lage en interiørreportasje.
Jeg dro fra Oslo og Vixen, var hjemme halv ett på natta, og klokka seks neste morgen ble dyna slengt til side og ermene brettet opp. Saken skulle i KK og jeg trengte bare å gjøre klart kjøkkenet, soverommet og gangen. Reportasjen skulle ikke være så stor.

Klokka ble ni, huset var ikke ferdig, jeg hadde knapt hatt tid til å se meg i speilet. Tone Kroken ringer, «det finnes ikke leiebiler på flyplassen». Jeg måtte kaste meg i bilen, stressa, ikke klar, alt flyter.

Tone og Yvonne kommer hjem til oss og bestemmer seg for at dette må bli en KK Living-sak. Favorittbladet! Men stua ser ikke ut som den pleier, det henger masse ting rundt om kring som jeg føler er feilplassert, tegnerommet oppe har blitt samlerom for møbler i alle slags farger og fasonger. Ingenting er klart for at interiørmagasinet med stor M skal lage reportasje her.
Men bilder ble tatt, klær på slengt på i en fei, mascaraen likeså, mannen kom hjem fra jobb, barn ble dratt ut av barnehagedressene og inn i prikkeskjørtene.
Og nå er det her. Det er rart, men fint Og skikkelig, skikkelig stas!
Ja, og forresten, jeg har kjøpt ranunkler i dag.
God helg!

Comments

 1. Anonymous says

  Gledar meg veldig til å lese! Favorittbloggen i favorittbladet,det må jo berre bli flott! Du inspirerer! Bur i eit hundre år gammalt sveitserhus med tømmervegger på vestlandet,så er derfor alltid spennande å sjå innlegg frå deg.
  Hildegunn Ø

 2. says

  Gleder meg så mye på deres vegne og gleder meg til å lese. Du er absolutt min favoritt, å det tror jeg du vet!!; );) bare elsker hjemmet deres og den koselige stilen og atmosfæren ……flinke deg. Velfortjent! Applaus til dere!!! Klem Ann Elin

 3. says

  Gleder meg superdupermasse til å lese og SE bilder!!
  Fininger! Helt enig, KK Living begynner å seile opp som et favorittblad.
  Tommelen opp for deg, klæm klæm

 4. says

  Det hørtes vanvittig stressende ut, men jeg gleder meg til å se reportasjen :) Dere har det jo så flott hjemme at det ble nok bra selv om ting fløyt litt rundt deg.
  Klem

 5. says

  Å, herlighet. Jeg kjente stresset gjennom dataskjermen. At du kom deg helskinnet gjennom, all ære sier jeg 😉 Bildene i dagens innlegg er bare så fine – du er en dyktig fotograf som stadig inspirerer meg :) Håper lørdagskvelden din er fin. Jeg nyter et hus helt for meg selv, og fråter i alle skapenes ingredienser 😉 Klem Monica.

 6. says

  Ååå skjønne Marthe!
  Hva gjør vi ikke for slike opplevelser?! :-)

  Sikker på bildene er helt fantastiske! Jeg må ut å kjøpe med KK living nå! :-)
  Og keiserne i Boligdrøm!

  Mine favoritt bloggere dere altså! :-)
  Klem Hilde

 7. says

  Så utrolig stas,gøy og flott.jeg gleder meg masse masse til å lese saken og hente inspirasjon.
  Hurra og velfortjent :) ha en god ny uke

 8. Åshild says

  ojojoj, jeg blir svett bare av å lese det! Også ser du SÅ fresh ut på bildet i bladet! Gleder meg veldig til å kjøpe det før nattevaktshelg!

 9. Anonymous says

  Nydelig reportasje i KK Living, et blad jeg sjelden kjøper. Bloggen din derimot, den er jeg innom flere ganger i uka og jeg må si at hjemmet ditt er fantastisk flott!

 10. says

  Hihi, kan tenke meg at det var en skikkelig stressende dag! Jeg er likevel ikke overrasket over at resultatet ble flott 😀
  Flinke, flinke deg!

  Klem fra Lite hi

 11. says

  Når jeg leser det du skriver får jeg en så god følelse inni meg, alt er så ekte! Jeg har egentlig et interiør-magasin-kjøpe-stopp-år men tror det ryker nå… 😉 Ha en fantastisk flott dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *