Vårt eget lille kaffehjørne

Forrige søndag våkna jeg og kjente at jeg trengte forandringer. Da jeg og mannen satt alene ved frokostbordet begynte jeg å ymte frempå.
«Hva om vi flytter den brune skuffekommoden fra stua og inn i midtstua», foreslo jeg. Han vet at det er han som må gjøre løftene (og rydde), så da han sa ja var det ingen vei tilbake.

Vi begynte å ta ned bokhyllene som har stått på hver sin side i midtstua, rommet du ser over. Rommet ble så lyst og stort, og vi fikk slett ikke lyst til å sette inn en ny kommode her inne. Men en tavle hadde vi vel, et sted nede på låven?
Og da vår nye Nespressomaskin (sponset) kom i posten ble det til at midtstua fikk sitt eget lille kaffehjørne. Vis a vis kaffehjørnet har jeg flyttet potetkassesofaen, og her har jeg tilbragt hver eneste kveld etterpå. Skvetter nesten litt når jeg ser den svarte tavleveggen, men jeg synes kontrasten er så fin. 

Det lille bordet er egentlig et speilbord jeg har fått av mormor, men speilet er ødelagt. Liker så godt patinaen i det. 

 
Den moderne, men samtidige retro designen på Nespressomaskinen funker så godt her hos oss. Liker følelsen den gir sammen med de gamle tingene våre. 

Nå gjenstår det bare å bestille noen gode kapsler kaffe, så kan hjørnet innvies på ekte. 
En helg uten planer står foran oss, og det føles så godt og etterlengtet.
Håper helga deres blir fin!

Comments

 1. says

  Elsker bildene dine og stilen din! Så må jeg berømme deg for å få til et innlegg med sponsing til å bli så bra. Syns manga sponsa innlegg blir litt for tydelig reklame liksom. All ære til deg! :)

  God helg videre!

  Mvh
  Ingrid

 2. says

  Utrolig koselig, Marthe.!!! Alt det du har…..;);) du har så mange fine skjeldne funn og med dine interiør og foto ferdigheter så blir disse flotte funn GULL….!!!
  Alltid flinke deg. !!! Fryd å titte innom bloggen din. Stor klem og fin søndag til deg. Ann Elin

 3. Åshild says

  Jøje meg, jeg digget dette innlegget! Så utrolig fint det ble! Og den tavla, da! Dån… Men nå blir jeg jo veldig nysgjerrig på hvordan sofaen på andre siden av stua har det? Jeg blir så imponert og inspirert over alt det du flytter på og forandrer på i hjemmet ditt!

 4. says

  Så utrolig koselig det ble:)
  Jeg skulle så gjerne drukket kaffe og laget et slikt kaffehjørne jeg og ♥
  Blir liksom ikke helt det samme med et Pepsi Max hjørne, hyyyyl :))

 5. says

  Kjære Marthe
  Jeg virkelig ELSKER kaffehjørnet ditt!!! Den sorte tavlen gjorde virkelig susen og supertøft med lampa som er montert på tavla! Bilde nummer en gir meg rent hjertebank, såååå fint! Jeg er hekta på kaffe og drikker altfor mange kopper hver dag. Med et så fint kaffehjørne hadde jeg nok blitt totalt kaffevrak!
  Herlig helg til dere! Nå regner det her, og det liker du jo på denne årstiden. Minstemann blir hentet på treninga nå og snart tar fredagskosen til. Stor klem fra Kaspara

 6. Anonymous says

  Every weekenjd i used tto visit this web site, as i want enjoyment, since this this web page
  conations really fastidiouss funny stuff too.

  my webpage axne remedies guide ebook – ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *