Fargefest

Akkurat som naturen utenfor skifter også interiøret mitt farger. Ikke alltid etter sesong, jeg er ikke redd pasteller i desember, men heller etter humør. Frøken rosa har blitt forvist fra loftstua, men de glade fargene sennep, blått og mint lager allikevel en liten fargefest her oppe blant 150 år gamle gulv og vegger.
På fredag trasket jeg ut i den lille skogen utenfor huset og klippet med meg litt ormegress. I den store Tine K-vasen livet gresset opp loftstua. Jeg smaker på lykke når jeg kan ta med grønn natur fra egen hage inn i huset. 
Og sånn har jeg følt meg i helga. Fargerik og glad. Lengtende etter høst, men samtidig med en stor del av meg plantet i sommerens ville frodighet. Vil ikke gi slipp riktig ennå.
God ukestart, kjære lesere!

Comments

 1. says

  Det er en sånn vakker tid vi har nå, litt sommer og litt høst. Og du tar stemningen til nye høyder inne 😉
  Herlig!

 2. Åshild says

  Det var mye fint på en gang! De to putene står høyt på min ønskeliste, men så de ikke på Keiserens nye nå. Men hos deg ser det helt praktfullt ut! Lag en fin uke!

 3. says

  The points you have given here are really valuable. It absolutely was such a fun surprise to see that awaiting me as i woke up now. They are constantly to the point and simple to learn. Thanks a lot for the valuable ideas you have shared here…..Cardsharing Server

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *