Midstuas forskjellige personligheter

Er det ett rom som virkelig har fått gjennomgå her i huset , så er det midtstua. Rommet midt i huset, som vi strener gjennom flere ganger iløpet av dagen. Det var en periode hvor den stakkars mannen min aldri visste hvordan stua så ut når han kom hjem fra jobb. Ja, når jeg tenker meg om befinner vi oss fremdeles i den perioden. Men jeg innrømmer at jeg liker midtstua veldig godt nå, og ikke har det store behovet for forandringer. Den er funksjonell med skrivebord og Mac, og mange av mine favoritting er samlet her. Alle kjøpt brukt eller funnet på annet snedig vis. IMG_7018

Midstua

  IMG_6286IMG_0648IMG_2783Et rom, mange stiler. Det er gøy å eksperimentere. Nå er det snart klart for juletre i denne stua. Om fotolyset glimter til i disse mørke, regntunge dagene, får dere kanskje se det også. Ellers er det planer om mobilfri og bloggfri jul, så om jeg ikke er tilbake før neste år ønsker jeg hver og en av dere en riktig god jul.

Senk skuldrene, vær sammen med familie og venner, spis godt og klem mye. Tusen takk for at dere har fulgt meg på ferden i 2015, det setter jeg utrolig stor pris på!

Juleklemmer fra Marthe

Comments

  • marthe says

   Tusen takk kjære Pillepalle :-):-) Åh, så glad jeg ble da jeg så kommentaren din litt lenger ned her! Jeg tenker ofte på deg, senest nå i jula da jeg hengte opp det nydelige bambi-kortet jeg fikk av deg da jeg bodde i Oslo. Det er oppe hver jul, denne gangen på eldstejenta sitt rom.

   Ønsker deg alt det beste for 2016!

   Varme klemmer fra Marthe

 1. Larissa says

  Ohhh I love the long knitted cushion!! Where is it from?
  Merry Christmas! xx

  • marthe says

   Hihi, denne så jeg ikke før nå, Åshild 😉 Har hatt fullstendig fri fra sosiale medier i jula, men nå er det på tide å åpne blogg og instagram igjen :-) Tok faktisk ikke bilde av midtstua med julepyntet tre, men det var ganske så julekoselig, veldig lite bloggete og godkjent av alle i familien :-)

   Godt nyttår, kjære, trofaste følger:-)

 2. Karen says

  Så koselig det er hos deg! Skal snart til å male selv, og vurderer en blå vegg. Hva heter blåfargen på veggen din? Så fin!!

  • marthe says

   Hei Karen!

   Beklager veldig seint svar, her er det feriemodus som rår;-) Kanskje du allerede har malt? Denne fargen heter Deco Blue, og er spesielt fin i supermatt. Lykke til med valget!

Trackbacks

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *