Jul på kjøkkenet

Hysj, jeg sniker meg inn her en liten tur. Bare en liten tur, mens mannen tusler rundt i huset med støvfilla. Det lukter så godt her nå. Grønnsåpe og eucalyptus. På tunga smelter den beste fløtekaramellen jeg har smakt. Fått av en kjær venninne, og derfor smaker den enda bedre. Neglene er lakket røde, pynten er på plass. Treet står i garasjen, og snart får det komme inn.

Julestemning.

IMG_3162

IMG_3169 IMG_3175
IMG_3188 IMG_3189

 

IMG_3183

De siste dagene har jeg laget to enkle, men dekorative saker. En eucalyptuskrans og et stjerneoppheng på døra. Eucalyptuskransen binder du på under en halvtime. Kjøp en halmkrans og eucalyptusgreiner hos blomsterhandleren, samt blomstertråd. Stjerneopphenget er en drivvedpinne, lærsnor og trestjerner. Bruk den pynten du vil, jeg hadde disse stjernene tilgjengelig.

Det enkle er ofte det beste, også i jula.

Ha fine juledager, kjære dere!

//MARTHE//

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *