Som mamma

Jeg har en hjertevenn som bor altfor mange mil unna. For noen år siden bodde vi i samme by, og i den perioden sydde vi sammen en sterk vennskapstråd som fremdeles holder, selv om den har blitt tøyd og strekt og tvunnet helt fra Lofoten til Stryn. Hun har nettopp startet den nydelige mammabloggen «Som mamma», og den anbefaler jeg alle å lese. Hjertevarm og inspirerende. Som dama selv. Hun spurte om å få bruke et innlegg jeg skrev på min gamle blogg for 7 år siden. Det innlegget betyr mye for meg, og jeg har kjent ordene i magen helt siden jeg leste det på nytt her om dagen. Jeg har gått rundt med en mild og god følelse i kroppen, og kikket litt ekstra på min lille, store seksåring som løper rundt. Ta en titt HER om dere også vil lese.

Og hvordan er jeg som mamma? Det kommer snart et ærlig intervju om akkurat det på «Som mamma». Men nedenfor kan dere se litt av hva seksåringen og jeg kan styre med en helt (u)vanlig onsdag. Da har vi nemlig fri sammen, og fri betyr gøy!

Som å gå ned på jordet med en stor Stolt-kanne fra Ment, en skakk pinnestol og litt for mange minusgrader i lufta. Gjett om det er morsomt å speed-fotografere, løpe inn med alle tingene og sette seg varmt til rette med kakao i koppen og bok i fanget. Da ler vi litt av hvor rare vi (jeg?) er.

Bloggemamma. Interiørmamma. Mamma. Marthe

IMG_3268

IMG_3271

IMG_3278

Stolt kanne, stolt jente, aller mest stolt mamma.

//MARTHE//

Comments

 1. says

  Snilleste beste venn, takk for fine ord <3 Hva skulle jeg ha gjort uten deg?

  Du er en beundringsverdig, leken, ekte og kreativ mamma – som jeg ser opp til!

 2. Marit says

  Elsker Ment og bloggen din! Leser også «Som mamma»-bloggen, selvfølgelig!!!
  Heier på dere begge;)

 3. Kirsten Hvid says

  Hej Marthe!
  Dejlig blog du har!
  Kan du hjælpe mig med navn/opskrift på den fantastiske sweater din datter har på.
  Jeg vil så gerne strikke den til mit barnebarn Agnes.
  Mange hils’ner fra Danmark
  Kirsten Hvid

  • marthe says

   Hei Kirsten!

   Så hyggelig med en kommentar fra deg som bor i verdens deiligste land:-) Og tusen takk for de fine ord, det setter jeg stor pris på. Genseren er veldig fin, men dessverre ikke hjemmelaget. Den er kjøpt på Zara;-) Ha deilige sommerdager! Klem fra Marthe

 4. Birgitte says

  Sikke nogle dejlige billeder og tanker. Dejlig datter. Sikke en fin trøje. Findes der mon en opskrift på den?

  • marthe says

   Hei Birgitte!

   Takk for fine ord fra deg:-) Genseren er kjøpt på Zara, så jeg har dessverre ingen oppskrift. God sommer til deg! Klem fra Marthe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *