Ta deg en bolle

Åh, hallo! Når det gikk opp for meg (i dag!) at det er fastelavn på søndag ble jeg rett og slett lykkelig! For meg er fastelavn nesten som bursdag og jul på èn gang, så godt liker jeg boller med krem. Varme, nybakte boller, masse, masse krem, snødryss på toppen, ja, da har jeg det godt. Og i dag fant jeg dusrosa fjær, så da blir det fastelavnsris-produksjon for alle penga denne helga. Det gjør jo ingenting å bruke andre farger enn de tradisjonelle, det viktigste er at vi sitter sammen rundt bordet og gjør noe vi synes er gøy.

IMG_9932

HER finner dere oppskrift på gode boller. Denne bloggen kan jeg forresten anbefale på det varmeste, skrevet og drevet at Anita. Alt blir liksom bedre på nynorsk, til og med boller.

Her er det helg, mengder med snø, null planer og FRI på timeplanen de neste dagene. Og så boller da, hauger med boller.

Kos deg, og god helg!

//MARTHE//

Comments

 1. says

  Så fint et bilde! Synes også at ting ofte høres bedre ut på nynorsk, litt rart det der! :-) Jeg spiste også fastelavensboller i helga, sååå deilig. Nå sitter jeg her med ferske horn også, så jeg kan vel ikke klage. Nam! :-)

  Ha en fin uke Marthe!

  • marthe says

   Hihi, da er vi enige ;-( Nynorsk er liksom mer poetisk. Jeg skriver en interiørspalte i en nynorsk avis, og der får jeg boltre meg i det vakre skriftspråket. Herlig! Håper du koste deg med bollene sist helg. Ble boller på oss denne helga også, nam;-)

   Ønsker deg en super ny uke!

   Klem fra Marthe

 2. says

  Du tar de nydeligste bildene Marthe. Håper du koset deg med å lage fastelavens ris sammen med jentene dine og at dere delte bollene med Rasmus :-)

  Stor klæm fra Vibeke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *