Kveldshimmel

Egentlig skjærer det litt i den estetiske sjela når jeg viser dere disse bildene. For det er litt sånn «finn fem feil»-følelse over dem. Maskering er langt nede på minus-siden på egenskapsskalaen min, og jeg har en stor jobb fremfor meg med å flikke og fikse på maling som ikke akkurat har lagt seg i rette, flotte linjer. Trappa vår er heller ingen pryd, og har aldri blitt vist på bloggen. Vi har en barnevennlig, midlertidig løsning i trappa, nemlig teppefliser. Supert når små barneføtter løper opp og ned trappa, men ikke superflott å se på. På sikt får vi kanskje en ny trapp, men det står ikke øverst på prioriteringslista. Vi kommer oss opp og ned mellom etasjene uten problemer.

IMG_3542

Det aller beste med fargen er at den ikke virker lilla. Det gir et stort pluss i boka for meg.

IMG_3545

IMG_3551

 

Det er litt uvant med farge på veggene, men samtidig utrolig gøy når du ser forandringen så umiddelbart og rommet skifter fullstendig karakter.

Her laver snøen ned i dag. Det er siste dag i vinterferien, og vi skal besøke en stall og se om vi kan kose litt med hestene der. Vi gleder oss vel omtrent like mye, store som små.

Ha en fin vinterdag!

//MARTHE//

Comments

 1. Marit Kristine Svenkerud says

  Hei! Holder på å pusse opp et hus og har slette vegger i 1.etg og kjeller, men 2. Er god, gammel furupanel… Er det Jotuns Kveldshimmel du har brukt på veggene? Er det en farge som krever mye lys eller kan det fungere i ei loftstue med skråtak tro? Det er ikke så mange av de nye fargene som vises på panel, like spennende hver gang:)

  • marthe says

   Hei Marit!

   Så spennende med oppussing! Her har jeg malt med kveldshimmel, ja, og jeg vil tro at den fungerer i loftstua di. Men ta i alle fall å mal en prøve på veggen, for farger opptrer så forskjellig fra hjem til hjem. Lykke til med valget! Klem fra Marthe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *