Tapaskveld

Få ting er koseligere enn å samle venner rundt et bord, spise i timesvis og la praten surre og gå. Da er tapas perfekt å sette på bordet. Vi lager som regel en buffet på kjøkkenøya, så slipper folk å strekke seg forbi hverandre hele kvelden. I kvel bidrar alle, og jeg har hørt rykter om at gjestene har med lefser med skinke, bacondadler, djevelegg, kjøttboller med chilli og laksebruchetta.

I tillegg til rettene nevnt ovenfor har vi fiksa:

foccacia

aioli

melonsalat

søtpotet- og grønnålsalat

persillepesto

ovnsbakte poteter

oliven

kebabspyd

gresk salat

tsatsiki

stekte mandler

DSCF6141

DSCF6147
DSCF6156

Om vi blir mette? Ja, det tror jeg absolutt.

Ha en finfin lørdag!

//MARTHE//

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *