SMÅ GYLNE ØYEBLIKK

 

Jeg har hatt en liten pause fra det meste denne høsten. Pause fra jobb, pause fra folk. Ikke fordi jeg har villet, men fordi stemmen min har krevd hvile. Det har blitt mange lange pauser ved spisebordet. Med blader, bøker, notater, ideer, tanker, tomme tanker, radio, lister, ønsker.

img_4814

img_4822

Jeg har passet på å  gjøre hverdagen gullkantet. Neglene også.

img_4826

Noen har nemlig et godt øye for gull om dagen.

img_4832

Små, gylne øyeblikk. Alene. Jeg liker det, kjeder meg aldri.

img_4856

Jeg har til og med sola med meg på det gylne laget. Den sender små løfter inn kjøkkenvinduet i den mørkeste tida av året.

img_4861

img_4864

Det er godt med pauser og gylne øyeblikk. Store som små.

//MARTHE//

Comments

  1. Janne says

    Du skriv så godt! Nyt dei gyldne augneblinkane. Sjølv er eg i barselperm med baby nr 2 – det er 6 år sidan sist. Det er heilt magisk å få ei pause i den hekiske kvardagen og ha tid til lange trilleturar med rom for djupare refleksjon. Eller berre å halde den vesle, tunge, mjuke babykroppen som søv. Livet er fint, altså! Eg skulle gjerne stoppe tida litt…

Trackbacks

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *