Lykken er snø, sukker og kanel for svingende!

Inspirasjon til dagens overskrift kommer HERFRA, og der kommer også oppskriften på dagens godsaker fra, som dere kan se lenger ned i innlegget. For en fantastisk utedag! Over en halvmeter pudder ventet på oss utenfor dørene i dag. Vi pakket oss inn i ull og dun og kastet oss ut i leken.

DSCF7211

Bygge snøhuler, slå hjul der snøen er som dypest og kjenne at dressen er full av snø innvendig, ake fort, fort ned den bratte veien nedenfor huset som er stengt på grunn av all snøen. Barndomslykke, voksenlykke!

_MG_8531

Varme kanelboller i trengsel, tenne bål, ta en pause i utestua, gomle kanelboller, en, to, tre, helt til energien er på topp igjen.

_MG_8534

Og denne deilige snøen rundt oss, på alle kanter og kanelbollefat.


_MG_8558

Varm kaffe, en sjokoladebit. «For et deilig vær»

_MG_8542

_MG_8575

_MG_8579

Tente lys, slitne kropper.

For en fin søndag!

Håper dere har hatt det like bra.

//MARTHE//

 

 

Comments

 1. Åshild says

  Det hørtes da bare helt fantastisk ut!! Og det ser nydelig ut! På Østlandet venter vi og venter vi…men kan heldigvis stå på skøyter mens vi venter på snøen! God vinter!

  • marthe says

   …Og nå er all snøen snart borte! Der har du Vestlandet: det ene sekundet snø og full vinter, det andre sekundet er det vårstemning med fuglekvitter eller ekstremt med regn. Uheldigvis har vi sistnevnte værfenomen i dag… kjedelige greier. Håper snøen dukker opp hos deg snart:-)

   • Åshild says

    Sånt vær må vi visst venne oss til i resten av landet også… men nå er vi til fjells, og selv om det var hardt og glatt og lite snø, så ble det skitur åkkesom 😉 Takk for nydelige bilder og fristende oppskrifter over her! Du tar de mest stemningsfulle bildene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *