PÅ UTSIDEN

Jeg innser at jeg nesten hver gang viser bilder fra innsiden av huset, men skriver om det som er på utsiden. Om de tusen fossene som velter nedover fjellsidene når høstregnet slår til, om vinden som kaster seg fra de høye toppene, om urtene som vokser i små kasser på verandaer og trapper, om sol som forsvinner og sol som kommer igjen, om litt for trange daler og mange store hjerter, om gyllent høstløv og spirende plommekvister. Jeg tok for en gangs skyld med kameraet ut. Jeg er altfor dårlig til det, og bruker som regel mobilen til å dokumentere heftig fra skiturer og fjellturer (ta en titt på min instastory, der dukker disse tingene opp). Men som Østlandsjente som er vokst opp på det flateste innland er disse omgivelsene noe som får meg til å miste pusten (eller trekke den ekstra godt ned i lungene) hver eneste dag.

 _MG_9224 _MG_9247

_MG_9255

Dagene har vært iskalde og klare, men nå lader jeg opp til en lang periode hvor det er meldt regn, regn og regn. Jeghar derfor kjøpt store malingsspann for å ha noe å gjøre innendørs. Jeg kan love drastiske endringer i ett av rommene her i huset. Følg med!

//MARTHE//

Comments

 1. says

  Åh for noen nydelig bilder, Marthe min!😍 vakkert, kaldt lys!💙
  Ooo gleder meg til å se malespannet i sving inne, spent på hvilke(n) farge?!

 2. says

  Så flott natur det ser ut som du har rundt deg med fjell og enger. Tipper det er ekstra vakkert når sol og varme får gitt liv til ny vekst og blomstring og sit er vi heldigvis på vei.

  • marthe says

   Ja, denne naturen gir energi og påfyll:-) Og det er ekstra vakkert her om sommeren, jeg lover å vise omgivelsene på bloggen når den tid kommer. Ha deilige dager!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *