Utestua vår

 Hei!

Bli med en tur i utestua, davel! Det lille huset som ligger bakerst i hagen, like ved steinmuren og den store bjørka med huska i. I dag satt to små jenter og en mamma her med beina på bordet og spiste pølser. Men det er ikke det eneste vi bruker denne stua til: vi har vært over 20 mennesker på sommerfest her (takk til været og den romslige plattingen utenfor), en venninne ville heller sove her enn inne i huset en vinterdag, og mang en hverdagsmiddag har funnet sted her ute. Jeg trives, og det håper jeg du også vil gjøre!

_MG_2180

_MG_2182

_MG_2188

_MG_2192

_MG_2193

_MG_2196

_MG_2199

_MG_2202

_MG_2211

_MG_2215

_MG_2216

_MG_2176

_MG_2220

Det grønne har eksplodert rundt oss, og mai er den vakreste måneden i Vestlandsbygda mi. Fjellene er fremdeles hvite, bjørka grønnes og elva er stri i snøsmeltinga.

Kom mai, du skjønne milde!

//MARTHE//

Comments

  • marthe says

   Tusen takk for det, Marit, det var virkelig fint å høre:-D Jeg er veldig glad i denne stua! Vi har en veranda med dårlige solforhold, så da måtte det en utestue i hagen til;-)

  • marthe says

   Tusen takk, Ingvild, det var veldig koselig å høre! Dette er et deilig fristed, langt fra vaskerom og kjøkkenbenk. Høy hvilepulsfaktor, og DET liker jeg;-)

  • marthe says

   Hei Linn!

   Planten heter Oxalis, og er min store favoritt om dagen. Herlig med den nesten sorte, dype lillafargen:-D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *