når lidenskap blir jobb

Innlegget inneholder reklame for egen virksomhet

Jeg har tenkt en stund på at jeg vil vise frem noe av det jeg jobber med, sånn ved siden av bloggingen og jobben som bibliotekar. Mitt døgn skulle definitivt hatt flere timer, men sånn er det vel med oss alle. I vår og i sommer har jeg hatt styling- og fotooppdrag for den anerkjente møbelbedriften Tonning & Stryn. Det er luksus å tre inn i et fabrikklokale der engasjement og kjærlighet for norsk design og ekte håndverk står så sterkt. Og det er luksus for meg å få lov til å jobbe med disse vakre møblene.

Ta en kikk, og fortell meg gjerne hva som er ditt favorittbilde.

 _MG_3323 _MG_0232_MG_0116 _MG_0156 _MG_0178 _MG_0163 _MG_0201 _MG_0152

Tusen takk til Voma og Ment for lån av ting til stylingen. Og takk til et velvillig Tonning & Stryn som har malt vegger og stoler og lagt gulv  etter mine krevende ønsker.

En fin fredag ønskes deg!

//MARTHE//

Comments

  • marthe says

   Tusen takk! Og morsomt å høre hva som var din favoritt:-) Jeg ønsker deg en god sommer!

 1. Anne Guri says

  Så heldig du er som har en sånn jobb! Og du er utrolig dyktig!
  Vanskelig å velge ett bilde siden alle var veldig fine, men skulle jeg velge så hadde jeg valgt bilde nr 4 og 8:)

 2. Ingrid says

  Likte nr 3 og nr 8 best. Veldig inspirerende blogg:). Takk for at du skriver.

 3. says

  Veldig fine alle bildene syns jeg, men om jeg må velge en favoritt så blir det det siste bildet. Gøy at du får jobbet med dette, du er jo så flink!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *