En god start på uka

Søndag kveld, og hodet er halvveis klart til å ta fatt på en ny uke. Her vest har det vært høstferieuke. Slappe-av-uke, oppleve-nye-ting-uke, være-sammen-uke. Så godt det er med slike frikvarter. Alt er litt på halv åtte. Leker ligger strødd i hele huset, jeg har ikke tatt i støvsugeren, måltidene har vært ekstra gode og langsomme, vi har danset mye.Det eneste som har blitt gjort av praktisk art er at bedene i hagen har blitt gjort vinterklare. Stauder er klippet ned og potter og planter er flyttet ned i kjelleren. Men nå må ermene brettes opp og få på plass rutinene som forsvinner fryktelig fort i det øyeblikket feriemoduset tar overhånd. 

Det betyr blant annet at egg, bacon og rundstykker til frokost (alltid i helger og ferier!) byttes med brød, knekkebrød og min favoritt – granola. Hjemmelaget, fordi det er det beste (og veldig enkelt)

Og i morgen starter jeg mandagen og den nye uka på denne måten. Som jeg faktisk gjør hver eneste dag. Granola i en skål, med noe godt på toppen. Avokado fungerer faktisk overraskende godt i granola, jeg bare sier det. Og alltid en bok og levende lys på bordet. Mens barne tv surrer og går i bakgrunnen, vi småprater eller er helt stille og har en rolig stund før hverdagsvinden virvler oss opp og tar oss med ut i dagen.

_MG_5360

_MG_5366

_MG_5367

_MG_5385

Jeg er klar for en ny uke, og det håper jeg du er også.

//MARTHE//

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *