HÅNDVEVDE TEPPER FRA SUKHI

Innlegget er laget i samarbeid med Sukhi 

Vinteren er i anmarsj, og jeg ser tegnene overalt. Ullsokkene må på og det kalde været ute drar gulvvarmen ut av huset. Ullfellene får komme ned fra loftet og finner igjen plassen sin i sofaen. Et par ekstra pledd ligger over armlenet, klare til å trøste og varme en kald vinterkropp. Men noe mangler. Noe nede på det kalde gulvet. Nå for tiden står et lunt og deilig gulvteppe øverst på ønskelisten min. Dette er noe som har manglet hos oss, og jeg tenker mer og mer på at vi skulle hatt noen fine tepper å samle rommene med. Et teppe kan gjøre noe med hele rommet, og det er en flott måte å vise personlighet på, da det finnes utallige varianter, farger, teksturer og mønstre å velge blant.

Braided-wool-1

For meg er det et pluss å vite hvor produktene jeg kjøper kommer fra. Jeg liker god design og godt håndverk. Og jeg liker tanken på at det er mennesker som har laget produktene jeg eier, at de er formet av menneskehender og ikke av roboter. Og det var sånn jeg oppdaget Sukhi. Sukhi tilbyr tepper direkte fra håndverkeren, og de samarbeider med dyktige, erfarne veversker fra India, Marokko, Nepal og Tyrkia. Her finnes ingen fordyrende mellomledd, kun en direkte linje fra håndverkeren til kunden. Kjøper du et Sukhi-teppe kjøper du det fra personen som har laget det. Du kan være sikker på at du får et håndlaget teppe av beste kvalitet.

diamant-mønstre-sukhi-tepper-håndlaget-

 hvit-ull-tepper-håndlaget-india

Sukhi betyr glede på Nepalsk, og det er nettopp dette Sukhi streber etter: å glede alle de som får ta del i teppene deres, fra veversken som vever teppene, familiene deres som får råd til å gå på skole og kundene som får hjem et kvalitetsteppe direkte fra håndverkeren. Varmen fra disse nydelige teppene kommer altså ikke bare fra høykvalitets ull, men fra et genuint ønske om å bedre livskvaliteten til håndverkerne som lager produktene og muligheten til å tilby tepper med en god prislapp. Sukhi jobber direkte med håndverkerne og bidrar med opplæring, rettferdige lønnsvilkår og muligheten til å jobbe hjemmefra. Denne filosofien heier jeg enormt på.

fargerik-missoni-teppe

missoni-missoni-hjem-brettet-teppe-myke-striper-regnbuens-farger-sommer-sukhi

Sukhi tilbyr alt fra Beni Ourain-tepper, ullkuletepper og flettetepper. Og mye der imellom. De har også nylig utviklet tre nye teppekolleksjoner fra India med tanke på de skandinaviske kalde vintrene og den hyggen vi nordboerne er så flinke til å skape innendørs i den kalde tida. Hva er vel deiligere enn å sette kalde føtter på et varmt ullteppe?

ull-140cm-teppe

Finn dine favoritter HER. Lykke til i teppejakten!

 

Comments

 1. Masood Salehi says

  Iran is one of the largest handmade carpets in the world, which is most important for all tastes.
  Carpet show carpet_mas Marketing, transportation, customs clearance, delivery and delivery of your carpets to other parts of the world.
  Our communication bridges
  Persian handwoven carpet (mas) store iranian
  للبیع السجاد الیدیوی العجمی الایرانی (مسّ)
  Send to all country
  یرسال إلى جميع البلدان
  00989172985167 WhatsApp
  [email protected]
  السجاد الیدوی Carpet Handmade
  @carpet_mas #instagram

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *