I BOBLA

 

Jeg sitter her i bobla mi, og dagene har fått for få timer. Jeg glemmer å spise, men husker å legge ved i ovnen. Jeg glemmer å handle og planlegge, men skriver mengder med notater i bøkene mine hver dag og hver time. Jeg stikker til skogs, unner meg en pause, men er fremdeles i bobla. Jeg ser en serie, men har tankene et annet sted. Jeg er på vei til sengs, tidlig denne kvelden, for en gangs skyld, men jeg stopper ved døra til kontoret, tastaturet frister og roper på meg, jeg må bare. Det blir midnatt i kveld også. Og det er fint på en sånn ekte måte.

Jeg som trodde at fire måneder hjemme ville by på mengder med tid til denne arme bloggen. Kanskje jeg kunne oppdatere den daglig? Jeg tar masse bilder, skriver, styler, men alt må spares til boka jeg jobber med, og vipps, der forsvant dagslyset og muligheten for å ta bloggbilder. I dag knipset jeg allikevel noen raske bilder av hva som er mine beste følgesvenner om dagen. For jeg må lage det hyggelig rundt meg. Må tenne lys, fyre i peisen, ha noe godt å snope på. Og med et velfylt sjokoldadelager, kaffe på kanna, friske blomster og superwoman-cat eye-brillene på nesa så må det blir en god dag foran Macen. Propsene jeg har brukt til bildene denne uka står ved siden av meg og gjør meg glad, og når Spotifyen spiller Frida Ånnevik, så er liksom hele stemninga satt.

Jeg kan tre inn i bobla og bare være…

_MG_6220

_MG_6248

 

Håper du har en boble du kan gjemme deg selv i innimellom, og bare gjøre det du liker aller best.

Fin torsdag!

//MARTHE//

Comments

 1. Stina says

  Hei, Marthe!
  Så spennende og lese om boka di!
  Jeg holder også på å skrive bok (serieroman) og kjenner meg veldig igjen i «bobla» du beskriver.
  Lykke til, og nyt prosessen :-)

  • marthe says

   Hei Stina!

   Så spennende at du også skriver. Ja, det er litt av ei boble å være i, kjennes nesten som å være i et konstant eksamenspress. Men jeg koser meg, det her er akkurat det jeg vil bruke tida mi på. Så får det heller være at det går litt opp og ned innimellom. Lykke til med skrivingen og ha ei super helg!

   Klem fra Marthe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *