Hei, våren!

Hei, du, artige og rare vår, som hilser oss velkommen med sprengkulde og det nydeligste ettermiddagslyset. Hei, du, forventingsfulle, frydefulle tid som gir meg energi og levelyst. Hei, fine, fine magnoliablomst på bordet som får meg til å skvette fordi det plutselig knaker i bladene dine og du sprenger deg ut i full flor. Hei, pus, i vinduskarmen. Du som undrer deg over lyse kvelder og gylne fjell. Eller kanskje bare drømmer om å jakte mus igjen? Pysepus som ikke vil ut i kulda. Hei, du, som titter innom bloggen. Som gir vink og fine ord og et smil på veien.

_MG_7417
_MG_7425

_MG_7431

_MG_7420

Ha en fin første VÅR-dag!

//MARTHE//

Comments

 1. says

  Så himla fint med enkle magnoliakvister, föles liksom enda närmere naturen en de klassiske fredagsbukkettene. God onsdag!

  • marthe says

   Tusen takk, Susanna:-)
   Magnoliakvister er så vakkert. Jeg har alltid vært stor fan av kvister, og synes ofte dette er finere enn blomsterbuketter. Ha en skjønn og fin onsdag! Klem fra Marthe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *